Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
Sanitair

Sanitair

Alles voor uw badkamer interieur

Van luxe badmeubels tot vrijstaande baden voor een stijlvolle badkamer

Ons alles op één adres concept is nu nog completer. U kunt nu niet alleen inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamertegels, maar ook alle benodigdheden voor de inrichting van uw badkamer in onze showroom bekijken. Of u nu op zoek bent naar moderne douches, elegante baden, of functioneel sanitair, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw droombadkamer te realiseren.

Assortiment

Waar bent u naar op zoek?

Stap binnen in onze showroom en laat ons u leiden door de wereld van badkamerdesign. Bij ons vindt u niet alleen producten, maar ook een toegewijd team dat klaarstaat om u te assisteren bij elke stap van het proces.

* sleep naar gewenste categorie
badmeubels

Badkamer meubels

Wastafel

Wastafel

douches

Douches

kranen

Kranen

Merken

Ontdek onze topmerken sanitair voor uw ruimte.

Bij Pand16 zijn we trots op ons assortiment hoogwaardig sanitair van verschillende gerenommeerde merken. We geloven in het bieden van keuzes aan onze klanten, en daarom werken we samen met een selectie van vooraanstaande merken die bekend staan om hun kwaliteit en innovatie. Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, moderne flair of functionele eenvoud, ontdek de diversiteit van ons sanitairaanbod, samengesteld uit merken zoals Grohe, Hotbath, Ink badkamermeubelen, en meer. Jouw badkamer verdient het beste, en we brengen het naar je toe met de vertrouwde namen in de industrie.

Alles op één adres

Showroom en realisatie

We nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze vernieuwde showroom. Ontdek de nieuwste trends, voel de kwaliteit van ons sanitair en laat u inspireren door de prachtige combinaties die wij voor u hebben samengesteld. Bij ons gaat uw badkamerwens in vervulling, van idee tot realiteit.
Tot ziens in onze showroom, waar stijl en functionaliteit samenkomen voor uw ultieme badkamerervaring!

Door onze jarenlange ervaring in de bouw en verbouw wereld hebben wij ondertussen een groot aantal klanten mogen voorzien van nieuwe vloeren en badkamers.

Onze totaaloplossing geeft u rust. Niet van 5 of 6 verschillende partijen afhankelijk zijn, maar één adres voor uw gewenste nieuwe vloer of badkamer.

showroom