Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk

Goedendag,

Ontdek de mogelijkheden

We nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken. Om u de best mogelijke service te bieden, werken we op afspraak tijdens onze reguliere openingstijden. U kunt hieronder op de door u gewenste dag en tijd een afspraak inplannen.

Plan zelf een afspraak in.

Waarom werken wij op afspraak?

Aangezien Pand16 een compleet pakket biedt waarbij wij uw gekozen vloer of badkamer ook daadwerkelijk zelf samen met onze vaste vakmannen in uw woning realiseren is er een kans dat er geen verkoopadviseur aanwezig is in de showroom.
Wij zijn dan inmeten, informeren of producten naar de betreffende locatie brengen.
Daarom vragen wij u een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken zodat een van onze adviseurs alle tijd voor u heeft om u te helpen en advies te geven bij de aankoop van uw nieuwe vloer of tegels voor bijvoorbeeld de badkamer.

Liever persoonlijk contact? We staan voor je klaar!

Bij Pand16 willen we graag aan al je wensen voldoen en de best mogelijke service bieden. Hoewel we begrijpen dat online afspraken plannen handig kan zijn, staan we altijd klaar om je persoonlijk te spreken. Ons toegewijde team staat telefonisch voor je klaar om te luisteren naar je specifieke behoeften en om ervoor te zorgen dat je afspraak perfect aansluit op jouw agenda. We zijn hier om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het inplannen van de meest geschikte tijd voor jou. We kijken ernaar uit om van je te horen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

Locatie Showroom

Pand 16 B.V.
Hofkesweg 9a
5249 JW Rosmalen

Openingstijden

ma t/m do
vrijdag
zaterdag
zondag

09:00 – 17:00
09:00 – 16:00
10:00 – 16:00
Gesloten

Contact via email

We waarderen je interesse in onze diensten en staan klaar om je te helpen op een manier die het beste bij je past. Aarzel niet om ons te e-mailen en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.