Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk

Badkamerrenovatie

Uw partner voor badkamerrenovatie, compleet en zorgeloos

Wij bieden een allesomvattend pakket aan, waarin wij alle stappen van het transformatieproces van jouw badkamer verzorgen. Dit begint met het vakkundig slopen van de bestaande badkamer en strekt zich uit tot het volledig realiseren van de nieuwe badkamer, inclusief de installatie van sanitair en tegelwerk. Onze mensen verlaten uw badkamer pas nadat alles correct en goed is geïnstalleerd.
Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook!

vloerverwarming infrezen
vloerverwarming dichtsmeren
Wat kost een badkamerrenovatie?

Om u een nauwkeurige prijsopgave te kunnen bieden, stellen we graag een offerte op op basis van de specifieke informatie over de badkamerrenovatie die u wenst. De afmetingen, huidige staat van de badkamer, het gewenste ontwerp en andere details spelen allemaal een rol bij het bepalen van de totale kosten.

Persoonlijk badkamer renovatie advies

Heeft u behoefte aan deskundig advies voor uw badkamerrenovatie? Plan dan gerust een afspraak in onze showroom, waar u onder het genot van een kopje koffie in alle rust uw wensen voor uw nieuwe badkamer kunt bespreken. Onze ervaren professionals staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van weloverwogen beslissingen. Bovendien kunt u in onze showroom de juiste tegels bekijken en voelen, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw badkamerproject.

Inspiratie nodig?

Als u op zoek bent naar inspiratie, nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen bij onze gerealiseerde projecten op onze website. U zult daar een verzameling van prachtige badkamers vinden om ideeën op te doen voor uw eigen project. Voor een nog meer tastbare inspiratie-ervaring, verwelkomen we u ook in onze showroom, waar u de kans heeft om onze prachtige tegelcollectie te bewonderen en persoonlijk te ervaren. Bij Pand16 staan we klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droombadkamer.

Alles onder één dak

Waarom voor ons kiezen?

Van het uitzoeken van uw droomtegel of vloer tot het leggen van de vloer, betegelen van wanden, trap bekleden, toilet renoveren, en het realiseren van badkamer renovatie. Bij Pand16 zorgen we ervoor dat u maar een partij nodig heeft. Met eigen vakmensen zorgen we ervoor dat uw badkamerrenovatie als gegoten ligt. Tevens zijn wij gecertificeerd in het leggen van XXL-tegels en het toepassen van de tegel leveling techniek."

egaliseren
2,000
+

Projecten

2015

Actief sinds

4,9
/
5

Score klantenbeoordeling

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen

villa rossum

Villa Herpen

Badkamer & PVC visgraat vloer

Particulier

villa rossum

Villa Waalre

PVC visgraat vloeren

Particulier

villa rossum

Ijssalon Sweet N Ice

Wandtegels & Terrazzo PVC vloer

Zakelijk