Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
pvc trapranovatie

PVC Traprenovatie

PVC Traprenovatie op maat, geef jouw trap een schitterende make-over met PVC.

Heeft u trap een make-over nodig en bent u geïnteresseerd in het bekleden ervan met PVC? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met onze vakmannen geven we uw trap een compleet nieuwe uitstraling.

Jouw stijl, jouw keuze

Een complete nieuwe traprenovatie in slechts 1 Dag.

Bent u op zoek naar een verbluffende traprenovatie met PVC? In onze showroom hebben we precies wat u nodig heeft! Of u nu dol bent op de industriële uitstraling van betonlook of de warmte van houtlook, wij hebben een uitgebreid assortiment PVC stroken die perfect geschikt zijn voor uw traprenovatie. Ons team staat klaar om aan al uw wensen te voldoen, zodat uw trap er precies zo uitziet als u voor ogen heeft. Van modern en eigentijds tot klassiek en tijdloos, wij hebben de juiste PVC-collectie om aan uw smaak en stijl te voldoen.
Open of dichte trap? Geen probleem! Onze PVC stroken zijn geschikt voor alle soorten trappen.
Of het nu gaat om een open, gesloten, rechte of gedraaide trap, wij kunnen uw trap bekleden met PVC voor een prachtig resultaat.

traprenovatie
traprenovatie

FAQ

Veel gestelde vragen

Kunnen alle trappen worden voorzien van PVC?

Of het nu gaat om een open, gesloten, rechte of gedraaide trap, wij kunnen uw trap bekleden met PVC voor een prachtig resultaat.

Wat kost traprenovatie?

Om u een nauwkeurige prijsopgave te geven, stellen we graag een offerte op, op basis van de specifieke informatie over de trap die u wilt laten renoveren. De afmetingen, het type trap (open of gesloten), het aantal treden en andere details zijn allemaal van invloed op de totale kosten.

Hoelang duurt het bekleden van mijn trap?

Het bekleden van een trap met PVC is doorgaans binnen 1 dag geregeld, wat betekent dat u in slechts een mum van tijd kunt genieten van een volledig vernieuwde trap die een verbluffende uitstraling aan uw interieur geeft.

Hoe zit het met mijn trap in een nieuwbouw woning?

Om te zorgen voor een optimale en langdurige traprenovatie met PVC, raden we aan om minimaal 1 jaar te wachten na oplevering van uw nieuwbouwwoning voordat u uw trap laat bekleden. Hiermee waarborgt u dat het hout zijn definitieve vorm heeft aangenomen en dat de traprenovatie zonder problemen kan worden uitgevoerd.

trap PVC
PVC trap

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen

villa rossum

Villa Herpen

Badkamer & PVC visgraat vloer

Particulier

villa rossum

Villa Waalre

PVC visgraat vloeren

Particulier

villa rossum

Ijssalon Sweet N Ice

Wandtegels & Terrazzo PVC vloer

Zakelijk