Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
Vrijstaand bad

Baden

Kies het bad dat aansluit bij uw stijl en wensen in onze showroom.

Het kiezen van het juiste bad kan een uitdagende taak zijn, gezien de diverse mogelijkheden die beschikbaar zijn. In onze showroom staan onze deskundige adviseurs voor u klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door de wereld van vrijstaande baden. Wij zijn er om u te helpen bij elke stap van het proces, zodat u het bad van uw dromen kunt kiezen.

Voor ieder wat wils

Gun jezelf een moment van rust door te kiezen voor één van onze prachtige baden.

In onze showroom laten we u graag kennismaken met de sublieme combinatie van design en comfort, waarbij elk bad een uitnodiging is voor een ongeëvenaarde badervaring. Ontdek de diversiteit in stijlen en mogelijkheden en vind het bad dat bij u past en jouw badkamer compleet maakt.

vrijstaand bad
vrijstaand bad

Baden

Op zoek naar een vrijstaande of inbouw bad voor uw badkamer?

Neem een kijkje in onze collectie vrijstaande en inbouw baden. Elk design straalt klasse uit en garandeert een unieke belevenis van ontspanning en stijl. Laat je inspireren en adviseren tijdens uw zoektocht naar het bad dat bij uw wensen en stijl past. Maak eenvoudig een afspraak om een bezoek te brengen aan onze showroom.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen

villa rossum

Villa Herpen

Badkamer & PVC visgraat vloer

Particulier

villa rossum

Villa Waalre

PVC visgraat vloeren

Particulier

villa rossum

Ijssalon Sweet N Ice

Wandtegels & Terrazzo PVC vloer

Zakelijk