Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk

Vloer egaliseren

De basis voor een perfecte vloer

Wij zijn gespecialiseerd in het zorgvuldig egaliseren van vloeren, of uw project nu groot of klein is. Onze ervaren vakmensen weten hoe ze elk oppervlak moeten voorbereiden, waardoor uw vloer de ideale basis vormt voor verdere afwerking.

Of het nu gaat om het voorbereiden van een vloer voor vloerverwarming, het leggen van tegels, PVC-vloeren of welke vloerafwerking dan ook, ons team staat paraat om uw vloer te egaliseren volgens de hoogste normen. Wij begrijpen dat een gelijkmatige vloer cruciaal is voor het succes van elk project, en daarom zetten we ons in voor kwaliteit en precisie.

egaliseren
Waarom egaliseren?

Een perfecte vloer begint met een egale ondergrond. Egaliseren is een cruciale stap die altijd voorafgaat aan het leggen van een PVC-vloer. Het zorgt voor een vlak en glad oppervlak waarop de vloer goed kan hechten. De egalisatielaag fungeert als de ideale basis, waardoor de lijm die wordt gebruikt voor het leggen van de PVC-vloer een sterke hechting heeft. Hierdoor blijft uw vloer duurzaam, veilig en esthetisch aantrekkelijk. Laat ons u helpen om uw ruimte te transformeren met vloeregalisatie voor het leggen van uw PVC-vloer.

Wanneer kan ik over de vloer lopen?

Na het egaliseren raden wij aan om minstens 12 uur te wachten voordat u over de vloer loopt, zodat de egaliseerlaag volledig kan uitharden. Voor het aanbrengen van bv. een PVC vloer op de geëgaliseerde vloer adviseren wij minimaal 24 uur wachttijd. Deze tijden kunnen natuurlijk verschillend zijn afhankelijk van de dikte van de egalinelaag die verwerkt is.

Welke producten gebruiken jullie?

Wanneer we vloeren egaliseren, maken we gebruik van Uzin's hoogwaardige primers en egalines. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor optimale prestaties en duurzaamheid, en ze dragen bij aan het creëren van perfect egale en sterke vloeren. Bij Pand16 streven we naar het beste resultaat voor onze klanten, en daarom kiezen we voor topkwaliteit met Uzin-producten."

Advies op maat

Omdat wij weten dat (bijna) iedereen advies nodig heeft bij het inrichten van de ideale badkamer, een nieuwe vloer of een prachtige tuin heeft Pand16 zes dagen in de week een team met specialisten klaar staan om u van advies te voorzien. Kom langs bij ons in de showroom in Rosmalen en bespreek (onder het genot van een kopje koffie) alle mogelijkheden met één van onze experts.

Vloeregalisatie Experts: Uw vloer, onze zorg

Waarom voor ons kiezen?

We streven ernaar om uw visie tot leven te brengen door gebruik te maken van onze expertise in cementdekvloeren. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een renovatie of een commerciële ruimte, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Kies voor een vloer die niet alleen praktisch is maar ook stijlvol en duurzaam. Ontdek de veelzijdigheid en schoonheid van onze cementdekvloeren.

Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken hoe wij u kunnen helpen.

egaliseren
2,000
+

Projecten

2015

Actief sinds

4,9
/
5

Score klantenbeoordeling