Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk

Belakos

Belakos

Belakos

Belakos

Ontdek een uitgebreide selectie prachtige Belakos PVC-vloeren in onze inspirerende showroom.

Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, moderne innovatie of een vleugje vintage charme, je zult gegarandeerd geïnspireerd raken door onze vloerencollectie. Kom langs en laat je verrassen door de veelzijdigheid en kwaliteit van onze Belakos PVC-vloeren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze showroom, waar jouw droomvloer realiteit wordt!

Laat je inspireren

Ruim assortiment Belakos PVC vloeren

Bij ons tref je een uitgebreid assortiment Belakos PVC-vloeren aan. We houden de nieuwste vloertrends nauwlettend in de gaten en blijven voortdurend luisteren naar jouw voorkeuren, zodat we hier direct op kunnen inspelen. Ontdek een unieke collectie Belakos vloeren die een vleugje elegantie toevoegen aan jouw interieur. Of je nu de voorkeur geeft aan prachtige houtpatronen of stoere betonachtige looks, bij ons vind je de ideale Belakos PVC-vloer die perfect past bij jouw levensstijl.

Belakos PVC vloer kopen bij Pand16

Bij Pand16 ben je aan het juiste adres voor het kopen van hoogwaardige Belakos PVC vloeren. Met een ruim assortiment en deskundig advies maken we het eenvoudig om de perfecte vloer voor jouw project te vinden. Ontdek onze collectie vandaag en transformeer je ruimte met kwaliteit en stijl.

Bovendien bieden we een uitgebreid pakket aan diensten, waaronder professionele vloeregalisatie om ervoor te zorgen dat jouw ondervloer voldoet aan de eisen voor het leggen van een PVC-vloer. Onze ervaren vakmensen leggen de PVC-vloer met precisie en vakmanschap, wat resulteert in een naadloze, duurzame, en prachtig afgewerkte vloeroplossing die aan al jouw verwachtingen voldoet.

Belakos PVC vloer inclusief border & bies
Belakos PVC vloer

Alles op één adres

Waarom Pand16 het juiste adres is voor uw nieuwe Belakos PVC vloer.

In onze showroom beschikken we over een ruim assortiment A-kwaliteit topmerken PVC vloeren in alle soorten en maten.
Daarnaast staan we u bij vanaf het begin bij het uitzoeken van een nieuwe vloer tot en met het uiteindelijk realiseren van de vloer in de woning.
Aangezien het aankopen van een nieuwe vloer niet iets is wat je zomaar even snel doet staan onze adviseurs je graag te woord en geven advies waar nodig.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen