Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
betonlook-tegels

Betonlook tegels

Rustgevend, stoere uitstraling.

Bij Pand16 lopen we voorop op gebied van de nieuwste trends in wand- en vloertegels. Daarom vindt u bij ons een ruim assortiment aan A-kwaliteit betonlook tegels. Met onze betonlook tegel zorgt u dat uw woonkamer of andere ruimte dé stoere uitstraling krijgt die u in gedachte heeft. Door ons grote assortiment, kunt u de eenvoudig de juiste uitstraling geven aan uw ruimtes. U vindt bij ons vele verschillende formaten en kleuren tegels met rustgevende, doch professionele betonlook.

Over onze betonlook tegels

Ruim assortiment betonlook tegels in allerlei maten

De betonlook tegel is in alle opzichten de ideale tegel. Hij is in tegenstelling tot een vloer van cement/beton een stuk goedkoper en onderhoudsvriendelijker door zijn slijt- en kras vaste eigenschappen. Daarnaast loopt u bij het leggen van de tegels geen risico’s op scheuren door temperatuur verschil in uw vloer. Door de grijs, bruin en antraciet kleuren geeft u de ruimte waar u de tegel legt een industriële uitstraling, wat vaak als stoer en robuust wordt gezien. De tegel is te gebruiken als vloer- en wandtegel en is mooi te combineren met bijvoorbeeld een decor tegel. In onze showroom in Rosmalen vindt u al onze betonlook tegels!

betonlook-tegels

Betonlook voor in de badkamer.

Door de keramische eigenschappen van de betonlook tegel is deze tegel ideaal voor gebruik in de badkamer. Iedereen heeft een hekel aan het schoonmaken van de badkamer en is zonder er bij na te denken een dagdeel bezig met de schoonmaak ervan. Met onze tegels is dit verleden tijd. Doordat de tegel vocht- en vuilafstotend is en hij vrijwel geen naden heeft, kost het u niet meer dan een uur om uw gehele badkamer schoon te maken. Daarnaast kunt u uw badkamer geheel laten betegelen met betonlook tegels. Omdat er weinig kleur verschil is in de betonlook tegel, creëert u hierdoor een strakke uitstraling die u voorheen alleen gezien heeft op televisie en in tijdschriften!

betonlook-tegels

Over onze mozaïek tegels

Betonlook voor in de woonkamer.

Ook in de woonkamer in de betonlook een prachtig alternatief voor een betonnen vloer. Naast de mooie uitstraling hebben deze tegels ook nog praktische voordelen. Ze geleiden namelijk de warmte van uw vloerverwarming, waardoor de vloer van uw woonkamer in twintig minuten aangenaam warm is. Naast de geleiding van de warmte, houden deze tegels ook nog eens de warmte lang vast, waardoor u op uw energiekosten kan besparen! Daarnaast biedt de betonlook tegel in uw woonkamer hetzelfde onderhoud- en schoonmaakgemak als in uw badkamer.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen

villa rossum

Villa Herpen

Badkamer & PVC visgraat vloer

Particulier

villa rossum

Villa Waalre

PVC visgraat vloeren

Particulier

villa rossum

Ijssalon Sweet N Ice

Wandtegels & Terrazzo PVC vloer

Zakelijk