Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
stroken-pvc-vloeren

PVC stroken

Het vernieuwde laminaat.

PVC stroken is het vernieuwde laminaat, maar met de kenmerken en kwaliteit die PVC met zich meegeeft. Met een ruim assortiment stroken in verschillende maten en kleuren hebben we voor ieder wat wils.
We werken met bekende A-kwaliteit merken zoals: Ambiant, Belakos, Montinique etc.
Nieuwsgierig geworden en wilt u de showroom bezoeken, maak dan een afspraak en laat u inspireren.

Stroken PVC

Pand16 legt uw nieuwe stroken PVC vloer.

Bij Pand16 hebben we alles onder één dak, zodat u maar één adres nodig heeft voor uw PVC-vloer. In onze showroom kunt u uw favoriete PVC-vloer uitkiezen, en vervolgens zorgen onze eigen vakmensen ervoor dat de vloer daadwerkelijk perfect geplaatst wordt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het vinden van meerdere partijen; wij regelen alles voor u, van begin tot eind.
Zo kunt u vertrouwen op een naadloos proces en genieten van een prachtige en professioneel gerealiseerde PVC-vloer in uw huis.

stroken-pvc
stroken-pvc
stroken-pvc
stroken-trap-pvc
stroken-pvc
stroken-pvc
stroken-pvc
stroken-trap-pvc

PVC merken in ons assortiment

Wij werken samen met de beste merken in de markt om hoogwaardige visgraat PVC vloeren aan te bieden. Enkele van de merken waar we mee werken zijn Ambiant, Belakos, Montinique, TFD, Douwes Dekker, Rivièra Maison en Moduleo. Deze merken hebben een goede reputatie omdat ze hele goede kwaliteit leveren, vakmanschap tonen en vernieuwende ontwerpen maken.

Door te werken met deze toonaangevende merken kunnen we onze klanten verzekeren van hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en design. Deze merken hebben een uitstekende reputatie in de markt en bieden garanties op hun producten, zodat je met vertrouwen kunt genieten van je visgraat PVC vloer.

Vloerverwarming

PVC vloer en vloerverwarming?

Bij Pand16 zijn alle PVC vloeren geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. U heeft de vrijheid om uw PVC vloer naar eigen wens en smaak te kiezen. Of u nu houdt van een houtlook PVC vloer in een visgraat motief of juist een strakke en moderne betonlook PVC vloer, wij hebben een gevarieerd assortiment waaruit u kunt kiezen. Onze showroom biedt u de mogelijkheid om het diverse aanbod te bekijken en de perfecte PVC vloer te vinden die naadloos past bij uw stijl en interieur. Bovendien bieden we vloerverwarming als extra optie, waardoor u in elke kamer van uw huis kunt genieten van een comfortabele en sfeervolle vloer.
Bezoek ons gerust om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze experts.
Bij Pand16 maken we het realiseren van uw droomvloer een plezierige ervaring.

stroken-sfeerfoto
stroken-pvc-sfeerfoto

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen