Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk

PVC vloer leggen

Van showroom tot realisatie van uw PVC vloer

Bent u op zoek naar een PVC vloer en wilt u graag inspiratie opdoen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Pand16 heeft een ruim assortiment topmerken PVC vloeren me tunieke en verschillende looks. In onze showroom kunt u zich laten inspireren en met persoonlijk advies kunnen wij uw droomvloer samenstellen. Wij staan voor u klaar vanaf het begin in de showroom tot aan het eindresultaat in uw woning. Dat wil zeggen dat wij ook uw vloer kunnen egaliseren voordat het pvc erop gelijmd word.
Zo heeft u alles onder een dak bij Pand16, wel zo fijn.

PVC vloer leggen
PVC vloer lijmen
Diverse mogelijkheden
expand icon

PVC-vloeren bieden een wereld van mogelijkheden als het gaat om vloerontwerp. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassieke visgraatpatroon, de tijdloze charme van een Hongaarse punt, de veelzijdigheid van stroken, of de moderne uitstraling van PVC-tegels, de keuzes zijn eindeloos. Onze PVC-vloeren kunnen op verschillende manieren gelegd worden, zodat u de perfecte stijl kunt creëren die past bij uw smaak en interieur.

Wat kost een PVC vloer inclusief leggen?
expand icon

Hoeveel het kost om een PVC-vloer te laten leggen, hangt af van een paar dingen. Eén belangrijke factor is hoeveel vierkante meters er gelegd moeten worden. Ook het aantal kamers en hoe ingewikkeld het patroon is, kunnen de kosten beïnvloeden. Wij werken op basis van een op maat gemaakte offerte zodat we kunnen kijken naar uw specifieke behoeften en de kosten kunnen berekenen op basis van wat u precies wilt. Het is belangrijk om te weten dat de prijs kan variëren, maar onze adviseurs helpen u graag om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten voor uw PVC-vloer en installatie.

Inspiratie nodig?
expand icon

Als u op zoek bent naar inspiratie, nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen bij onze gerealiseerde projecten op onze website. U zult daar een verzameling van prachtige ruimtes vinden om ideeën op te doen voor uw eigen project. Voor een nog meer tastbare inspiratie-ervaring, verwelkomen we u ook in onze showroom, waar u de kans heeft om onze prachtige tegel & PVC collectie te bewonderen en persoonlijk te ervaren. Bij Pand16 staan we klaar om u te helpen bij het realiseren van al uw vloer en tegelwerken.

Inspireren en realiseren

Wij bieden niet alleen prachtige PVC vloeren, maar kunnen dit ook voor u leggen.

In onze showroom bieden wij een ruim assortiment A-kwaliteit PVC vloeren van topmerken op de markt zoals: Ambiant, Belakos, Moduleo etc. en staat ons team klaar om uw visie werkelijkheid te maken, van concept tot realisatie. Uw droomproject begint hier. Plan uw afspraak, bezoek onze showroom en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het uitzoeken en aanbrengen van een PVC vloer.

PVC vloer leggen
2,000
+

Projecten

2015

Actief sinds

4,9
/
5

Score klantenbeoordeling

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen