Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
Badkamer

Badkamers

Complete badkamer samenstellen

Laat je inspireren door ultieme luxe en dagelijks comfort in onze exclusieve badkamers.

Heb je al een badkamerstijl ontdekt die je aanspreekt? Geweldig! Laten we samenwerken om jouw droom badkamer werkelijkheid te maken. Het kiezen van de perfecte badkamer is een bijzondere taak, gezien het brede scala aan mogelijkheden. Wij staan klaar om je te begeleiden bij het creëren van een badkamer die helemaal bij jou past. Laat ons je helpen met kleurrijke ideeën, inspirerende materialen en stijlvolle tegels. Zodra u een keuze heeft kunnen maken, verzorgen wij ook de installatie en montage van jouw badkamer.

Merken

Ontdek onze topmerken sanitair voor uw badkamer.

Bij Pand16 zijn we trots op ons assortiment hoogwaardig sanitair van verschillende gerenommeerde merken. We geloven in het bieden van keuzes aan onze klanten, en daarom werken we samen met een selectie van vooraanstaande merken die bekend staan om hun kwaliteit en innovatie. Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, moderne flair of functionele eenvoud, ontdek de diversiteit van ons sanitairaanbod, samengesteld uit merken zoals Grohe, Hotbath, Detremmerie, en meer. Jouw badkamer verdient het beste, en we brengen het naar je toe met de vertrouwde namen in de industrie.

vrijstaand bad
badkamer
Alles op één adres

Showroom en realisatie

We nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze vernieuwde showroom. Ontdek de nieuwste trends, voel de kwaliteit van ons sanitair en laat u inspireren door de prachtige combinaties die wij voor u hebben samengesteld. Bij ons gaat uw badkamerwens in vervulling, van idee tot realiteit.
Tot ziens in onze showroom, waar stijl en functionaliteit samenkomen voor uw ultieme badkamerervaring!

Door onze jarenlange ervaring in de bouw en verbouw wereld hebben wij ondertussen een groot aantal klanten mogen voorzien van nieuwe vloeren en badkamers.

Onze totaaloplossing geeft u rust. Niet van 5 of 6 verschillende partijen afhankelijk zijn, maar één adres voor uw gewenste nieuwe vloer of badkamer.

showroom
Sanitair

Inspiratie voor je badkamer interieur

Stap binnen in onze showroom en laat ons u leiden door de wereld van badkamerdesign. Bij ons vindt u niet alleen producten, maar ook een toegewijd team dat klaarstaat om u te assisteren bij elke stap van het proces.

* sleep naar gewenste categorie
badmeubels

Badkamer meubels

Wastafel

Wastafel

douches

Douches

kranen

Kranen

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen