Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
Wandtegels

Wandtegels

Creëer een thuis dat straalt, met onze veelzijdige wandtegels.

Met een ruim assortiment aan wandtegels, kunt u bij ons uw complete ruimte samenstellen. Door de vele verschillende formaten en kleuren van tegels kunt u oneindig combinaties maken. Onze wandtegels kunnen worden gebuikt voor o.a. keuken, badkamers, toilet, in de hal of woonkamer, en/of andere ruimtes in de woning. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment. Nieuwsgierig geworden en wilt u de showroom bezoeken, maak dan een afspraak en laat u inspireren.

Voor ieder wat wils

ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze wandtegels, waar stijl en diversiteit samenkomen.

Afhankelijk van uw beeld over de perfecte badkamer, kunnen onze experts u adviseren over onze verschillende wandtegels. Houdt u meer van een wat drukker patroon?
Of bent u een liefhebber van een egale kleur?
Bij Pand16 weten we de juiste badkamertegel voor u te vinden.
Voorbeelden uit ons uiteenlopende assortiment aan wandtegels zijn marmerlook tegels, badkamer tegels met natuursteen look en landelijke tegels.
U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het bij ons in de showroom.

wandtegels badkamer
wandtegels badkamer betonlook

Over onze wandtegels

Van subtiel tot gedurfd, onze wandtegelcollectie biedt een scala aan mogelijkheden om jouw interieur tot in de kleinste details te personaliseren.

Door het brede assortiment aan wandtegels voor in de badkamer, is het mogelijk om elke gewenste sfeer te creëren. Met onze houtlook creëert u een hele rustige en natuurlijke uitstraling, terwijl onze betonlook tegels uw badkamer juist een hele moderne uitstraling geven. Daarnaast zijn onze badkamertegels verkrijgbaar in bijvoorbeeld 30 x 60 formaat, maar ook in grotere formaten, waardoor we met elk formaat badkamer wel raad weten. Doordat onze wandtegels van keramiek zijn gemaakt, is het schoonmaken van uw badkamer een fluitje van een cent: één doekje erover en uw wandtegels zien er weer uit als nieuw.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen