Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
betonlook-tegels

Houtlook tegels

Een houten vloer met de voordelen van keramiek.

Wanneer u rust wilt creëren in de ruimtes in uw huis, kiest u voor onze houtlook tegels. Bij Pand16 vindt u het meest uitgebreide assortiment aan houtlook tegels. Onze tegels zijn zowel in te zetten aan uw wand als op uw vloer. In onze showroom in Rosmalen staan alle mogelijkheden en tegellooks voor u klaar om geleverd te worden. Kom langs voor een kop koffie en bespreek samen met onze specialisten ons scherp geprijsde assortiment door.

Ruim assortiment houtlook tegels

Over onze houtlook tegels.

Onze houtlook wand- en vloertegels zijn gemaakt keramiek en zijn daardoor super duurzaam. In tegelstelling tot een pakket vloer, heeft u met onze houtlook tegels geen last van onderhoud, vetvlekken en slijtage. Hoe fijn is het dat u zich daar bij een verjaardag niet druk om hoeft te maken! Daarnaast is onze tegel met houtlook niet te onderscheiden van een pakket vloer en worden ze altijd snel bij u geleverd.

houtlook-tegels

Hoe zijn deze tegels in te zetten?

Onze tegels zijn in verschillende ruimtes in te zetten. Zo kunt u onze tegel bijvoorbeeld inzetten als achterwand in uw keuken, maar ook als vloertegel in uw badkamer. Daarnaast heeft u ook nog keuze in verschillende legmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan een visgraat legmotief voor een klassieke uitstraling of een wildverband voor een natuurlijke look. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze tegel. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van hoe onze houtlook tegels zijn in te zetten.

houtlook-tegels

Een rustgevende sfeer

Houtlook tegel voor in uw badkamer.

Het gebruik van een houtlook tegel in uw badkamer creëert een rustgevende sfeer. Door de natuurlijke tinten geeft u uw badkamer de uitstraling waar u van droomt. De tegels zijn ideaal voor het gebruik in de badkamer. Omdat uw badkamer veel tijd vochtig is, bestaat er een kans dat er schimmels en vochtplekken ontstaan op uw muren. Met onze houtlook tegels is dit verleden tijd. Doordat ze geheel vochtafstotend zijn en (vrijwel) geen naad hebben, maakt u uw badkamer in een oogwenk schoon.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen

villa rossum

Villa Herpen

Badkamer & PVC visgraat vloer

Particulier

villa rossum

Villa Waalre

PVC visgraat vloeren

Particulier

villa rossum

Ijssalon Sweet N Ice

Wandtegels & Terrazzo PVC vloer

Zakelijk