Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk

Tegelwerken

Van idee tot realisatie: Tegelwerken in perfectie

Wij zijn toegewijd aan het verwezenlijken van uw tegeldromen, ongeacht het project. Van adembenemende badkamers tot elegante vloeren, moderne keukenwanden en zelfs het betoveren van buitenruimtes met prachtige buitentegels; onze expertise omvat het allemaal.

In onze showroom presenteren we de nieuwste trends op tegelgebied en streven we ernaar om kwaliteit voorop te stellen. We begrijpen dat uw tegelkeuze de basis vormt voor de uitstraling van uw ruimte, en daarom bieden we u een uitgebreide selectie van hoogwaardige tegels.

vloerverwarming infrezen
vloerverwarming dichtsmeren
Tegelwerk voor zowel zakelijk als particuliere projecten

Of u nu een bedrijfseigenaar bent die op zoek is naar een professionele uitstraling voor uw ruimte, of een particulier die zijn of haar thuisomgeving wil verbeteren, wij staan voor u klaar. Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap geldt voor elke klant, ongeacht de omvang van het project.

Persoonlijk badkamer renovatie advies

Heeft u behoefte aan deskundig advies voor uw badkamerrenovatie? Plan dan gerust een afspraak in onze showroom, waar u onder het genot van een kopje koffie in alle rust uw wensen voor uw nieuwe badkamer kunt bespreken. Onze ervaren professionals staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van weloverwogen beslissingen. Bovendien kunt u in onze showroom de juiste tegels bekijken en voelen, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw badkamerproject.

Inspiratie nodig?

Als u op zoek bent naar inspiratie, nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen bij onze gerealiseerde projecten op onze website. U zult daar een verzameling van prachtige badkamers vinden om ideeën op te doen voor uw eigen project. Voor een nog meer tastbare inspiratie-ervaring, verwelkomen we u ook in onze showroom, waar u de kans heeft om onze prachtige tegelcollectie te bewonderen en persoonlijk te ervaren. Bij Pand16 staan we klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droombadkamer.

Van tegels tot realisatie

Wij bieden niet alleen prachtige tegels, maar een compleet plaatje.

In onze showroom bieden wij een ruim assortiment kwaliteit keramische tegels en staat ons team klaar om uw visie werkelijkheid te maken, van concept tot realisatie. Uw droomproject begint hier. Plan uw afspraak, bezoek onze showroom en ontdek hoe we u kunnen helpen bij elk aspect van uw tegelwerkproject.

egaliseren
2,000
+

Projecten

2015

Actief sinds

4,9
/
5

Score klantenbeoordeling

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen

villa rossum

Villa Herpen

Badkamer & PVC visgraat vloer

Particulier

villa rossum

Villa Waalre

PVC visgraat vloeren

Particulier

villa rossum

Ijssalon Sweet N Ice

Wandtegels & Terrazzo PVC vloer

Zakelijk