Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk

Vloerverwarming

Perfectie onder uw vloer

We begrijpen dat een warme en gezellige vloer een wereld van verschil kan maken in uw dagelijks leven. Onze toegewijde vakmensen zijn meesters in het aanleggen van vloerverwarmingssystemen. Of het nu gaat om het frezen van sleuven voor de leidingen of het installeren van moderne, energiezuinige vloerverwarming, wij hebben de expertise om het werk nauwkeurig en efficiënt uit te voeren.

vloerverwarming infrezen
vloerverwarming dichtsmeren

De warmte onder onze vloeren

Waarom voor ons kiezen?

Omdat we geloven in het leveren van meer dan alleen warmte. We bieden oplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften en wensen. Onze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat uw vloerverwarmingssysteem naadloos wordt geïntegreerd in uw ruimte, zodat u kunt genieten van de warmte en het comfort dat u verdient. We bieden ook de mogelijkheid om uw vloer te voorzien van PVC-vloeren of keramische tegels, waardoor u slechts één aanspreekpunt nodig heeft voor al uw werkzaamheden.

Vloerverwarming infrezen

Door deze buizen of leidingen in de vloer te frezen wordt warmte gelijkmatig verspreid over de vloer, waardoor de vloer zelf als warmtebron fungeert en de ruimte gelijkmatig wordt verwarmd. Het is een efficiënte en comfortabele methode om een ruimte te verwarmen zonder radiatoren te gebruiken.

Krimpnetten vloerverwarming

Krimpnetten zijn meestal gemaakt van kunststof en hebben een roosterachtige structuur. Ze worden over de isolatielaag van de vloer geplaatst, en de verwarmingsbuizen worden in de openingen van het rooster geplaatst en vastgezet. De krimpnetten zorgen ervoor dat de buizen gelijkmatig verdeeld zijn over het vloeroppervlak, waardoor een efficiënte warmteverspreiding wordt gegarandeerd.

Advies op maat

Omdat wij weten dat (bijna) iedereen advies nodig heeft bij het inrichten van de ideale badkamer, een nieuwe vloer of een prachtige tuin heeft Pand16 zes dagen in de week een team met specialisten klaar staan om u van advies te voorzien. Kom langs bij ons in de showroom in Rosmalen en bespreek (onder het genot van een kopje koffie) alle mogelijkheden met één van onze experts.

vloerverwarming infrezen
2,000
+

Projecten

2015

Actief sinds

4,9
/
5

Score klantenbeoordeling