Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
showroom

Onze showroom

Laat je verwonderen, ontdek onze showroom vol inspiratie.

Wij beschikken over een grote en sfeervolle showroom waar wij een ruim assortiment keramische  vloer en wandtegels presenteren. Op onze bovenverdieping laten wij onze PVC vloeren zien. Door de voorbeeldvloeren en -wanden krijgt u de juiste impressie van onze tegels en PVC vloeren. Het assortiment is uitgebalanceerd en van hoogstaande kwaliteit. De meeste tegels zijn op voorraad en dus direct leverbaar door heel Nederland.

showroom
showroom

Laat je inspireren

Maak een afspraak en kom langs, de koffie staat klaar.

Bij Pand16 verwelkomen we u graag in onze inspirerende showroom. Ontdek een wereld van mogelijkheden en laat u betoveren door onze prachtige collecties. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe vloer, een stijlvolle badkamer, of inspiratie voor uw interieur, ons deskundige team staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap.

Bij ons draait het niet alleen om producten, maar ook om een geweldige ervaring. Geniet van onze gastvrijheid terwijl u door onze showroom loopt. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte keuze te maken voor uw project. We kijken ernaar uit u te ontmoeten en uw ideeën werkelijkheid te laten worden.

Maak vandaag nog een afspraak en kom langs - de koffie staat klaar!

2024 showroom

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen

villa rossum

Villa Herpen

Badkamer & PVC visgraat vloer

Particulier

villa rossum

Villa Waalre

PVC visgraat vloeren

Particulier

villa rossum

Ijssalon Sweet N Ice

Wandtegels & Terrazzo PVC vloer

Zakelijk