Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk

Detremmerie

Detremmerie

Detremmerie

Detremmerie

Badkamermeubelen van hoge kwaliteit van Detremmerie.

Detremmerie is een bekend merk dat gespecialiseerd is in badkamermeubelen en -accessoires. Het Belgische bedrijf staat bekend om zijn moderne en stijlvolle ontwerpen, evenals de hoge kwaliteit van zijn producten. Detremmerie biedt een breed scala aan badkamermeubilair, waaronder wastafels, kasten, spiegels, en andere accessoires, die allemaal zijn ontworpen om een gevoel van luxe en elegantie in de badkamer te brengen.

Voor elke badkamerstijl

Badkamermeubel of wastafel van het Belgische topmerk Detremmerie kopen?

Met kwalitatieve materialen en originele meubeldesigns tilt Detremmerie je badkamerbeleving naar een hoger niveau. Maar de maker van jouw droombadkamer, dat ben jij zelf. De producten van Detremmerie zijn naar wens samen te stellen en te combineren om het totaalplaatje te verkrijgen dat volledig past binnen jouw woonstijl.

FAQ

Veel gestelde vragen

Kunnen jullie ook badkamers installeren?

Ja, wij werken samen met professionele loodgieters, tegelzetters en elektriciens, waarmee wij een complete badkamer kunnen realiseren. Ons team staat klaar om alle aspecten van het installatieproces te verzorgen, zodat je zorgeloos van je nieuwe badkamer kunt genieten.

Kunnen jullie helpen bij het ontwerpen van mijn nieuwe badkamer?

Jazeker, als u een ontwerp of schets heeft van de ruimte, kunnen wij een 3D-tekening maken en persoonlijk advies geven waar nodig. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden, maar deze vervallen zodra wij een akkoord op de offerte hebben.

Welke merken en materialen gebruiken jullie voor badkamerproducten?

Naast Detremmerie badkamermeubels, dat bekend staat om zijn prachtige badkamermeubels, werken we ook met andere vooraanstaande merken zoals Hotbath, Grohe, en Ink. Elk van deze merken biedt een breed scala aan producten die voldoen aan verschillende behoeften en designvoorkeuren, waardoor we flexibiliteit kunnen bieden bij het creëren van uw perfecte badkamer.

Badkamer
Badkamer

Alles op één adres

Waarom Pand16 het juiste adres is voor uw nieuwe badkamer.

In onze showroom bieden we een uitgebreid assortiment keramische tegels van alle soorten en maten, samen met sanitair van de beste merken. Of je nu op zoek bent naar moderne designs of klassieke stijlen, wij hebben alles om aan jouw wensen te voldoen. Wat ons onderscheidt, is ons unieke 'alles op één adres'-concept. We werken samen met professionele tegelzetters, loodgieters en elektriciens, waardoor we complete badkamers kunnen realiseren. Dit betekent dat onze klanten worden ontlast van het gedoe van het coördineren van verschillende vakmensen. Bij Pand16 nemen we de zorgen weg, zodat je kunt genieten van een naadloze en stressvrije ervaring bij het creëren van jouw droombadkamer.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen