Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
Vrijstaand bad

Douches

Luxe en design verenigd in moderne badkamers

Een hedendaagse trend in badkamerontwerp is de extravagante regendouche, die een gevoel van luxe en comfort toevoegt aan elke badkamer. Deze moderne regendouches zijn niet alleen functioneel, maar dienen ook als opvallende designelementen. In de huidige tijd streven mensen naar meer dan alleen een standaard douche-ervaring; ze verlangen naar een unieke inloopdouche die een statement maakt.

Voor ieder wat wils

Ontdek de eindeloze mogelijkheden in doucheoplossingen.

Ontdek de veelzijdigheid en schoonheid van onze douches, en ervaar hoe elk model een unieke sfeer toevoegt aan uw badkamer. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte douche die niet alleen aan uw praktische behoeften voldoet, maar ook bijdraagt aan de algehele ambiance van uw persoonlijke spa-ruimte. Bezoek onze showroom in Rosmalen en laat u inspireren door de diverse mogelijkheden die wij te bieden hebben voor uw badkamerbeleving.

wandtegels badkamer
douche

Over onze douches

Top merken doucheoplossingen en vakkundige installatie door ervaren professionals.

Ontdek ons assortiment van doucheoplossingen met gerenommeerde merken zoals Hotbath, Grohe en andere top merken. Onze ervaren professionals staan garant voor niet alleen de levering van eersteklas doucheoplossingen, maar ook voor een vakkundige installatie die de ultieme douchervaring naar uw badkamer brengt. Vertrouw op onze expertise voor een naadloze combinatie van topmerken en vakmanschap, waardoor uw dagelijkse routine wordt verheven tot een moment van puur genot.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen

villa rossum

Villa Herpen

Badkamer & PVC visgraat vloer

Particulier

villa rossum

Villa Waalre

PVC visgraat vloeren

Particulier

villa rossum

Ijssalon Sweet N Ice

Wandtegels & Terrazzo PVC vloer

Zakelijk