Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
90x90 tegels

Arte

Op zoek naar Arte behang?

Als officiële Arte dealer verwelkomen wij u graag in onze showroom, waar u in alle rust kunt rondkijken en de uitgebreide behangcollectie van Arte kunt ontdekken. Neem de tijd om de prachtige prints te bekijken en te voelen, en vind het perfecte ontwerp dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl en interieurvoorkeuren.

Luxe behang voor elke stijl

Arte behang kopen?

In onze showroom kunt u zich onderdompelen in een wereld van inspiratie, omringd door een uitgebreid assortiment aan prachtige behangstalen. Of u nu op zoek bent naar een subtiel accent of een gedurfd statement wilt maken, ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte Arte-behangstijl die past bij uw persoonlijke smaak en interieurvisie.

Bij ons draait het niet alleen om het bieden van hoogwaardige producten, maar ook om het leveren van een buitengewone winkelervaring. Vanaf het moment dat u onze showroom betreedt, streven wij ernaar om uw verwachtingen te overtreffen met deskundig advies, gepersonaliseerde service en een warm welkom.

Arte-behang
Arte-behang

FAQ

Veel gestelde vragen

Wordt Arte behang op milieuvriendelijke wijze geproduceerd?

Bij Arte streven we ernaar om onze muurbekleding op een milieuvriendelijke manier te produceren. Hun muurbekleding, gemaakt van FSC-gecertificeerde materialen, wordt geproduceerd met het behoud en onderhoud van bossen wereldwijd in gedachten. Daarnaast worden hun kleuren vervaardigd met hoogwaardige watergedragen inkten, vrij van zware metalen.

Arte's productieprocessen voldoen aan alle strenge Europese veiligheids- en milieunormen. Bovendien gebruiken ze voor hun verpakkingen gerecycleerde of recycleerbare materialen om een steentje bij te dragen aan een circulaire economie.

Als het gaat om energieverbruik, zijn ze toegewijd aan duurzaamheid. Maar liefst 30% van hun energie wordt opgewekt door eigen zonnepanelen, terwijl de overige 70% afkomstig is van aanvullende groene energiebronnen. Bovendien wordt hun volledige bedrijfssite van 20.000 m² verlicht met energiezuinige ledverlichting.

Arte neemt ook verantwoordelijkheid voor afvalbeheer serieus. Ze sorteren zorgvuldig al het afval via eigen afval- en containerpark. Het water dat wordt gebruikt tijdens de productie wordt gereinigd door hun eigen waterzuiveringsinstallatie, en restinkten worden opgevangen en hergebruikt.

Met deze maatregelen streven ze ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Verzorgen jullie ook het aanbrengen van het behang?

Hoewel we geen eigen behangers in dienst hebben, kunnen we wel regelen dat een betrouwbare en ervaren behanger het behang voor u aanbrengt zodra u een keuze heeft gemaakt in onze showroom.

Wat kan ik verwachten tijdens mijn bezoek aan jullie showroom?

Tijdens uw bezoek aan onze showroom kunt u een warm welkom verwachten in een sfeervolle, pas vernieuwde ruimte. Hier kunt u op uw gemak inspiratie opdoen voor keramische tegels, PVC vloeren, badkamers en natuurlijk Arte behang. Onze showroom is zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan stijlen en mogelijkheden te presenteren, zodat u de perfecte keuzes kunt maken voor uw huis.

We streven ernaar om uw bezoek aan onze showroom niet alleen informatief, maar ook plezierig en inspirerend te maken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen bij het creëren van ruimtes die perfect aansluiten bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen