Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk

Vtwonen

Vtwonen

Vtwonen

Vtwonen

Ontdek onze unieke Vtwonen by ambiant PVC vloerencollectie.

De stylisten van vtwonen en Ambiant delen hun passie en liefde voor wonen en vloeren. Onze unieke vtwonen by ambiant vloerencollectie is zorgvuldig samengesteld op basis van de laatste woontrends. Met trendy patroonvloeren, hout- en tegeldecoren is de collectie vtwonen pvc zeer compact. Door de match van stijlvolle kleuren en structuren geven de vtwonen vloeren extra sfeer en klasse aan jouw unieke stijl.

Bekend van tv

Voor iedere woonstijl een vtwonen vloer.

Bij ons vind je een uitgebreide selectie Vtwonen PVC-vloeren. We volgen de nieuwste vloertrends op de voet en luisteren voortdurend naar wat jij mooi vindt om hier direct op in te spelen. Ontdek een unieke collectie Vtwonen vloeren die klasse geven aan jouw interieur. Of je nu kiest voor prachtige houtmotieven, stoere betonlooks, of een eigentijdse en moderne collectie in samenwerking met Ambiant, bij ons vind je de perfecte Vtwonen PVC-vloer voor jouw levensstijl.

FAQ

Veel gestelde vragen

Leggen jullie ook PVC-vloeren?

Natuurlijk! Zodra u in onze showroom een prachtige PVC-vloer heeft gekozen en we alle details en planning hebben besproken, kunnen we overgaan tot het leggen van de vloer in uw ruimte.

Wat voor soort PVC-vloeren bieden jullie aan?

Ons uitgebreide assortiment PVC-vloeren omvat diverse patronen, waaronder visgraat, Hongaarse punt, PVC-tegels en stroken, ook wel planken genoemd. Bovendien heb je de keuze tussen Dryback PVC (plak PVC) en klik PVC.

Welke merken hebben jullie beschikbaar?

In onze showroom bieden we niet alleen het merk Ambiant aan, maar ook diverse andere gerenommeerde merken, waaronder Belakos, Moduleo, Rivièra Maison, TFD en Douwes Dekker. Bovendien hebben we prachtige PVC-vloeren van het merk Vtwonen, dat een samenwerking is met Ambiant.

vtwonen hongaarse punt vloer
ambiant natural PVC vloer

Alles op één adres

Waarom Pand16 het juiste adres is voor uw nieuwe Vtwonen PVC vloer.

In onze showroom beschikken we over een ruim assortiment A-kwaliteit topmerken PVC vloeren in alle soorten en maten.
Daarnaast staan we u bij vanaf het begin bij het uitzoeken van een nieuwe vloer tot en met het uiteindelijk realiseren van de vloer in de woning.
Aangezien het aankopen van een nieuwe vloer niet iets is wat je zomaar even snel doet staan onze adviseurs je graag te woord en geven advies waar nodig.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen