Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk

Cementdekvloer

Een solide basis

Bij Pand16 zijn we trots op ons vakmanschap als het gaat om cementdekvloeren. Als u op zoek bent naar een solide, duurzame, en stijlvolle vloeroplossing, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige cementdekvloeren die niet alleen functioneel zijn maar ook een esthetische meerwaarde aan uw ruimte geven.

vloerverwarming infrezen
vloerverwarming dichtsmeren

Waarom kiezen voor een cementdekvloer?

Geschikt voor elk project
expand icon

Ongeacht de omvang van uw project, bent u bij ons aan het juiste adres voor hoogwaardige cementdekvloeren. Wij bieden cementdekvloeren met de mogelijkheid tot vezelversterking voor duurzaamheid en kwaliteit. Voor projecten waarbij een snelle oplevering een prioriteit is, kunnen we droogtijdversnellers gebruiken.

Vloerverwarming
expand icon

Genieten van een warme vloer is een ware luxe, en dit kan naadloos samengaan met cementdekvloeren. Deze vloeren staan bekend om hun uitstekende warmtegeleiding, waardoor uw vloerverwarming efficiënter en comfortabeler werkt.

Advies op maat
expand icon

Omdat wij weten dat (bijna) iedereen advies nodig heeft bij het inrichten van de ideale badkamer, een nieuwe vloer of een prachtige tuin heeft Pand16 zes dagen in de week een team met specialisten klaar staan om u van advies te voorzien. Kom langs bij ons in de showroom in Rosmalen en bespreek (onder het genot van een kopje koffie) alle mogelijkheden met één van onze experts.

Cementdekvloeren met klasse

Waarom voor ons kiezen?

We streven ernaar om uw visie tot leven te brengen door gebruik te maken van onze expertise in cementdekvloeren. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een renovatie of een commerciële ruimte, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Kies voor een vloer die niet alleen praktisch is maar ook stijlvol en duurzaam.

Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken hoe wij u kunnen helpen.

vloerverwarming infrezen
2,000
+

Projecten

2015

Actief sinds

4,9
/
5

Score klantenbeoordeling