Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk

Hotbath

Hotbath

Hotbath

Hotbath

Topkwaliteit badkamer, toilet- en keukenkranen voor elke stijl van Hotbath.

In onze showroom presenteren wij een uitgebreid assortiment van Hotbath, bestaande uit diverse badkamer-, toiletoplossingen die passen bij elke stijl.

Hotbath in huis

De wereld van mogelijkheden met Hotbath kranen

Het huidige aanbod omvat diverse oplossingen voor badkamers, toiletten en keukens, geschikt voor elke stijl. Met maar liefst zeventien series, waaronder veertien kranenseries en een uitgebreide reeks accessoires, is er voor ieder wat wils. Neem bijvoorbeeld de Cobber-serie, gekenmerkt door strak Italiaans design en verkrijgbaar in maar liefst dertien verschillende afwerkingen. Hiermee behoort Hotbath tot de pioniers die de keuze uit zo'n uitgebreid scala aan afwerkingen mogelijk hebben gemaakt.

Alles op één adres

Complete badkamers

Heb je al een badkamerstijl ontdekt die je aanspreekt? Geweldig! Laten we samenwerken om jouw droom badkamer werkelijkheid te maken. Het kiezen van de perfecte badkamer is een bijzondere taak, gezien het brede scala aan mogelijkheden. Wij staan klaar om je te begeleiden bij het creëren van een badkamer die helemaal bij jou past. Laat ons je helpen met kleurrijke ideeën, inspirerende materialen en stijlvolle tegels. Zodra u een keuze heeft kunnen maken, verzorgen wij ook de installatie en montage van jouw badkamer.

FAQ

Veel gestelde vragen

Kunnen jullie ook badkamers installeren?

Ja, wij werken samen met professionele loodgieters, tegelzetters en elektriciens, waarmee wij een complete badkamer kunnen realiseren. Ons team staat klaar om alle aspecten van het installatieproces te verzorgen, zodat je zorgeloos van je nieuwe badkamer kunt genieten.

Kunnen jullie helpen bij het ontwerpen van mijn nieuwe badkamer?

Jazeker, als u een ontwerp of schets heeft van de ruimte, kunnen wij een 3D-tekening maken en persoonlijk advies geven waar nodig. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden, maar deze vervallen zodra wij een akkoord op de offerte hebben.

Welke merken en materialen gebruiken jullie voor badkamerproducten?

Naast Hotbath, dat bekend staat om zijn prachtige kranen, werken we ook met andere vooraanstaande merken zoals Ink Meubels, Grohe, en Detremmerie. Elk van deze merken biedt een breed scala aan producten die voldoen aan verschillende behoeften en designvoorkeuren, waardoor we flexibiliteit kunnen bieden bij het creëren van uw perfecte badkamer.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen