Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
Vloertegels

Vloertegels

De één houdt van authentiek de ander houdt van modern en strak.

Om invulling te geven op uw smaak, speelt de juiste vloertegel in woonkamer een grote rol. Elk variant heeft zijn voor- en nadelen en de ene tegel past daarom beter in uw beoogde kamer dan de ander. Zo hebben vloertegels in de woonkamer andere eigenschappen nodig dan een vloertegel voor in de badkamer. Onderhoudsvriendelijk en kras- en slijtvaste tegels zijn in onze optiek voor vrijwel elke woonkamer een must. Ons assortiment is hierop afgestemd en daarom maken wij vooral gebruik van keramische vloertegels.

Loop in stijl en comfort

Laat je vloer spreken, dankzij onze veelzijdige en duurzame vloertegels.

Ontdek de kracht van vloerexpressie met onze veelzijdige en duurzame vloertegels. Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, hedendaagse trends of duurzame materialen, onze vloertegels bieden de perfecte oplossing voor elk interieur. Met een breed scala aan stijlen, kleuren en texturen kun je jouw vloer laten spreken en een statement maken in elke kamer. Of het nu gaat om een moderne woonkamer, een stijlvol kantoor of een luxe badkamer, onze vloertegels combineren esthetiek met functionaliteit, zodat je kunt genieten van een vloer die niet alleen prachtig is, maar ook lang meegaat. Laat je vloer spreken en geef je interieur de perfecte basis met onze hoogwaardige vloertegels.

vloertegels
vloertegels

Over onze vloertegels

Vloertegels voor een moderne woonkamer, een stijlvol kantoor of een luxe badkamer.

Als specialist in keramische tegels biedt Pand16 een unieke combinatie van stijl en functionaliteit. Onze keramische vloertegels zijn vervaardigd uit hoogwaardig keramisch materiaal, waardoor ze uiterst duurzaam en slijtvast zijn. Dit betekent dat je kunt genieten van een vloer die jarenlang mooi blijft, zelfs in drukbezochte ruimtes.
Bovendien biedt keramiek vele voordelen. Het is waterbestendig, waardoor onze tegels perfect zijn voor badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes. Daarnaast zijn ze eenvoudig te onderhouden en hygiënisch, omdat keramiek geen vuil of allergenen absorbeert. Met een brede selectie aan stijlen, kleuren en patronen zijn de keramische vloertegels van Pand16 geschikt voor zowel klassieke als moderne interieurs.
Of je nu je woonkamer, slaapkamer, kantoor of commerciële ruimte wilt transformeren, de tegels van Pand16 passen vrijwel overal. Van de elegante uitstraling van houtnerven tot de strakke afwerking van beton, onze vloertegels bieden eindeloze mogelijkheden om de sfeer en uitstraling van elke ruimte te versterken.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen