Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk

Ambiant

Ambiant

Ambiant

Ambiant

Ontdek een uitgebreide selectie prachtige Ambiant PVC-vloeren in onze inspirerende showroom.

Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, moderne innovatie of een vleugje vintage charme, je zult gegarandeerd geïnspireerd raken door onze vloerencollectie. Kom langs en laat je verrassen door de veelzijdigheid en kwaliteit van onze Ambiant PVC-vloeren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze showroom, waar jouw droomvloer realiteit wordt!

Jouw stijl. Jouw Ambiant.

De wereld van mogelijkheden met Ambiant PVC

Bij ons vind je een uitgebreide selectie Ambiant PVC-vloeren. We volgen de nieuwste vloertrends op de voet en luisteren voortdurend naar wat jij mooi vindt om hier direct op in te spelen. Ontdek een unieke collectie Ambiant vloeren die klasse geven aan jouw interieur. Of je nu kiest voor prachtige houtmotieven, stoere betonlooks, of een eigentijdse en moderne collectie in samenwerking met vtwonen, bij ons vind je de perfecte Ambiant PVC-vloer voor jouw levensstijl.

FAQ

Veel gestelde vragen

Leggen jullie ook PVC-vloeren?

Natuurlijk! Zodra u in onze showroom een prachtige PVC-vloer heeft gekozen en we alle details en planning hebben besproken, kunnen we overgaan tot het leggen van de vloer in uw ruimte.

Wat voor soort PVC-vloeren bieden jullie aan?

Ons uitgebreide assortiment PVC-vloeren omvat diverse patronen, waaronder visgraat, Hongaarse punt, PVC-tegels en stroken, ook wel planken genoemd. Bovendien heb je de keuze tussen Dryback PVC (plak PVC) en klik PVC.

Welke merken hebben jullie beschikbaar?

In onze showroom bieden we niet alleen het merk Ambiant aan, maar ook diverse andere gerenommeerde merken, waaronder Belakos, Moduleo, Rivièra Maison, TFD en Douwes Dekker. Bovendien hebben we prachtige PVC-vloeren van het merk Vtwonen, dat een samenwerking is met Ambiant.

vtwonen hongaarse punt vloer
ambiant natural PVC vloer

Alles op één adres

Waarom Pand16 het juiste adres is voor uw nieuwe Ambiant PVC vloer.

In onze showroom beschikken we over een ruim assortiment A-kwaliteit topmerken PVC vloeren in alle soorten en maten.
Daarnaast staan we u bij vanaf het begin bij het uitzoeken van een nieuwe vloer tot en met het uiteindelijk realiseren van de vloer in de woning.
Aangezien het aankopen van een nieuwe vloer niet iets is wat je zomaar even snel doet staan onze adviseurs je graag te woord en geven advies waar nodig.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen

villa rossum

Villa Herpen

Badkamer & PVC visgraat vloer

Particulier

villa rossum

Villa Waalre

PVC visgraat vloeren

Particulier

villa rossum

Ijssalon Sweet N Ice

Wandtegels & Terrazzo PVC vloer

Zakelijk