Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
Kranen

Kranen

Ontdek stijlvolle en functionele kranen in onze showroom

Op zoek naar de perfecte kraan die zowel stijlvol als functioneel is voor jouw keuken, badkamer of douche? Kom langs in onze showroom, waar we een uitgebreid assortiment kranen aanbieden voor elk doel en elke smaak.

Hoogwaardige kranen

Onze verfijnde selectie kranen voor jouw stijlvolle ruimtes.

Ontdek de perfecte balans tussen kwaliteit en elegantie met onze uitmuntende collectie kranen. Verken een uitgebreid scala aan ontwerpen, variërend van eigentijdse stijlen tot tijdloze klassiekers, die naadloos aansluiten op zowel jouw persoonlijke voorkeur als de inrichting van jouw badkamer. Laat je verrassen door de diversiteit van hoogwaardige kranen die niet alleen functioneel zijn maar ook een vleugje verfijning toevoegen aan jouw badkameromgeving

badkraan
vrijstaande badkraan

Kranen inclusief installatie

Wij maken gebruik van hoogwaardige kraanmerken en zorgen voor vakkundige installatie door ervaren professionals.

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met onze hoogwaardige kraanmerken. Bij Pand16 streven we ernaar om de hoogste normen te handhaven door onze klanten niet alleen de beste producten te bieden, maar ook de deskundige installatie door ervaren vakmensen. Laat ons uw verwachtingen overtreffen en geniet van een naadloze integratie van kwaliteit in uw leefruimte.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen