Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
walvisgraat PVC

Walvisgraat PVC

Walvisgraat PVC, de grote broer van visgraat vloeren.

In onze uitgebreide collectie vindt u een indrukwekkend assortiment visgraat PVC vloeren, met diverse stijlen en mogelijkheden om uw hele ruimte tot in de puntjes te ontwerpen. Onze voorraad bestaat uit gerenommeerde A-kwaliteit merken, waaronder Ambiant, Belakos, Montinique, en nog veel meer. Als u nieuwsgierig bent geworden naar onze visgraat PVC vloeren, nodigen we u van harte uit om onze showroom te bezoeken. Maak eenvoudig een afspraak, zodat onze deskundige adviseurs u kunnen verwelkomen en inspireren met de prachtige mogelijkheden die walvisgraat PVC te bieden heeft.

Visgraat PVC

Wat is het verschil tussen visgraat en walvisgraat PVC vloeren?

De keuze tussen een normale PVC visgraat vloer en een walvisgraat PVC vloer wordt vaak bepaald door de afmetingen van de planken. Een normale PVC visgraat vloer wordt gekenmerkt door kleinere planken, meestal met afmetingen rond de 10 x 60 cm. Hoewel deze afmetingen kunnen variëren afhankelijk van het merk en de stijl, leiden ze over het algemeen tot een fijn en traditioneel visgraatpatroon op de vloer. Dit patroon straalt een klassieke elegantie uit en past goed bij traditionele interieurs.

Aan de andere kant heeft een walvisgraat PVC vloer grotere planken, met afmetingen die kunnen variëren van 15 x 75 cm tot wel 90 cm in lengte. Deze aanzienlijk grotere afmetingen creëren een meer open en opvallend patroon op de vloer, dat doet denken aan het baleinpatroon van een walvis. Dit geeft de vloer een eigentijdse uitstraling en maakt een gedurfde stijlverklaring. De keuze tussen deze twee patroonvarianten hangt af van de gewenste stijl, uitstraling en afmetingen die het beste passen bij het interieurontwerp.

walvisgraat-sfeerfoto
walvisgraat-pvc-sfeerfoto

Een Walvisgraat PVC vloer inclusief leggen

In onze showroom kun je een prachtige walvisgraat vloer kiezen, en het mooie is dat wij deze vloer voor je kunnen leggen. Wij bieden een totaalpakket, zodat je maar met één partij hoeft te communiceren, en je kunt binnen de kortste keren genieten van je nieuwe vloer.

Alles op één adres

Waarom Pand16 het juiste adres is voor uw nieuwe walvisgraat PVC vloer.

In onze showroom presenteren wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige PVC vloeren van toonaangevende merken, beschikbaar in diverse stijlen en afmetingen. Ons team begeleidt u gedurende het gehele proces, van het kiezen van de perfecte vloer tot de daadwerkelijke installatie in uw woning. Wij begrijpen dat het selecteren van een nieuwe vloer een weloverwogen beslissing is, en onze deskundige adviseurs staan altijd klaar om u te voorzien van professioneel advies en begeleiding.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen

villa rossum

Villa Herpen

Badkamer & PVC visgraat vloer

Particulier

villa rossum

Villa Waalre

PVC visgraat vloeren

Particulier

villa rossum

Ijssalon Sweet N Ice

Wandtegels & Terrazzo PVC vloer

Zakelijk