Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
visgraat-pvc-vloeren

PVC visgraat vloeren

Ontdek de warmte en karakter van PVC visgraat vloeren.

Met een ruim assortiment aan visgraat PVC vloeren, kunt u bij ons uw complete ruimte samenstellen.
We werken met bekende A-kwaliteit merken zoals: Ambiant, Belakos, Montinique etc.
Nieuwsgierig geworden en wilt u de showroom bezoeken, maak dan een afspraak en laat u inspireren.

Visgraat PVC

Waarom PVC visgraat vloeren populair zijn.

PVC visgraat vloeren zijn momenteel erg populair, en dit geldt eigenlijk voor alle PVC vloeren in het algemeen. Maar waarom zie je tegenwoordig overal visgraat vloeren? Dat komt omdat PVC-vloeren tal van voordelen bieden. PVC vloeren zijn namelijk gemakkelijk te onderhouden, bieden geluidsdemping en zijn verkrijgbaar in diverse maten en structuren.

PVC visgraat vloeren winnen aan populariteit vanwege hun unieke en stijlvolle uitstraling. De visgraatpatronen voegen een vleugje klassieke elegantie toe aan elk interieur. Bovendien bieden PVC vloeren praktische voordelen die perfect passen bij de hedendaagse levensstijl.

visgraat-pvc
visgraat-pvc
visgraat-pvc
visgraat-pvc
visgraat-pvc
visgraat-pvc
visgraat-pvc
visgraat-pvc

PVC merken in ons assortiment

Wij werken samen met de beste merken in de markt om hoogwaardige visgraat PVC vloeren aan te bieden. Enkele van de merken waar we mee werken zijn Ambiant, Belakos, Montinique, TFD, Douwes Dekker, Rivièra Maison en Moduleo. Deze merken hebben een goede reputatie omdat ze hele goede kwaliteit leveren, vakmanschap tonen en vernieuwende ontwerpen maken.

Door te werken met deze toonaangevende merken kunnen we onze klanten verzekeren van hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en design. Deze merken hebben een uitstekende reputatie in de markt en bieden garanties op hun producten, zodat je met vertrouwen kunt genieten van je visgraat PVC vloer.

Alles op één adres

Waarom Pand16 het juiste adres is voor uw nieuwe visgraat vloer.

In onze showroom beschikken we over een ruim assortiment A-kwaliteit topmerken PVC vloeren in alle soorten en maten.
Daarnaast staan we u bij vanaf het begin bij het uitzoeken van een nieuwe vloer tot en met het uiteindelijk realiseren van de vloer in de woning.
Aangezien het aankopen van een nieuwe vloer niet iets is wat je zomaar even snel doet staan onze adviseurs je graag te woord en geven advies waar nodig.

visgraat-sfeerfoto
visgraat-pvc-sfeerfoto

Recente projecten

Bekijk de schitterende resultaten van klanten die hebben gekozen voor een visgraat vloer bij Pand16.