Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk

TFD Floortile

TFD Floortile

TFD Floortile

TFD Floortile

TFD PVC vloeren kopen? Inclusief egaliseren en leggen.

Als je op zoek bent naar een TFD PVC vloer voor jouw woning en een bedrijf dat dit in jouw huis kan realiseren, ben je bij ons aan het juiste adres. In onze showroom presenteren we een uitgebreide selectie TFD PVC vloeren, variërend van hout- en betonlook tot patronen zoals visgraat en de populaire Hongaarse punt.

Natuurgetrouwe uitstraling

Gevarieerd aanbod TFD PVC vloeren

De collectie van TFD is heel gevarieerd van rustige designs tot vloeren met een robuuste uitstraling. De Ossis is een prachtige visgraat vloer collectie met smallere en bredere planken en ook met de Hungarian Point kunnen patronen gelegd worden. Ook zijn er vloeren met een bijzondere uitstraling waarmee je je interieur een onderscheidend karakter kan geven.

Als Pand16 hebben we al vele tevreden klanten geholpen bij het vernieuwen van hun ruimtes met onze TFD PVC vloeren. Wij zijn er trots op dat we bekend staan om onze uitstekende klantenservice en kwaliteitsproducten, en we streven ernaar om ook jouw verwachtingen te overtreffen.

Non PVC

Een gezond en duurzaam interieur met TFD Floortile

TFD heeft recentelijk de Balance-serie geïntroduceerd, een innovatieve Non-PVC vloer. Deze vloer combineert de kwaliteit van een reguliere PVC vloer met een sterkere focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Bovendien is de Balance-vloer vrij van chloor en zware metalen. Wil je meer weten over dit baanbrekende product? Wij nodigen je graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, waar onze adviseurs je graag informeren en adviseren over de voordelen van de Balance-serie.

TFD hongaarse punt PVC vloer
Hungarian point PVC

Alles op één adres

Waarom een TFD PVC vloer bij Pand16 aanschaffen?

In onze showroom beschikken we over een ruim assortiment A-kwaliteit topmerken PVC vloeren in alle soorten en maten.
Daarnaast staan we u bij vanaf het begin bij het uitzoeken van een nieuwe vloer tot en met het uiteindelijk realiseren van de vloer in de woning.
Aangezien het aankopen van een nieuwe vloer niet iets is wat je zomaar even snel doet staan onze adviseurs je graag te woord en geven advies waar nodig.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen