Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk

Onderhoudsadvies

Je PVC vloer onderhouden met James

Voor het optimale onderhoud van je PVC vloer raden wij het gerenommeerde merk James aan. Al sinds 1927 heeft James zich gespecialiseerd in het onderhoud en advies van diverse vloeren, waaronder PVC. Met een rijke geschiedenis van deskundigheid en toewijding aan vloeronderhoud, biedt James hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen.

  • Verwijdert moeiteloos vervuilingen van je vloer

  • Laat geen strepen achter

  • Heeft een aangenaam frisse geur

James vloerreiniger

Voor dagelijkse reiniging

James vloerreiniger schoon & snel droog voor PVC vloeren

James Vloerreiniger Schoon & Snel Droog is een verfrissend geurende, sneldrogende en sterk geconcentreerde reiniger op basis van alcohol, ontworpen voor de dagelijkse schoonmaak van alle vochtbestendige harde vloeren. Deze krachtige reiniger verwijdert moeiteloos vuil tijdens het wissen en geeft je vloer een hernieuwde frisheid.

Wat deze reiniger bijzonder maakt, is dat hij geen residu achterlaat, waardoor de originele uitstraling van de vloer behouden blijft. Zelfs als je iets te royaal doseert, is dat geen probleem. James Vloerreiniger Schoon & Snel Droog biedt niet alleen effectieve reiniging maar doet dit op basis van alcohol, wat bijdraagt aan een grondige en snelle droging van de vloer.

Basisreiniger

Hoe een nieuwe PVC vloer voor de eerste keer schoonmaken?

Wanneer je net een nieuwe PVC vloer hebt laten leggen, kan het zijn dat er kleine sporen, vingerafdrukken of resten van het installatieproces achterblijven. Maak je geen zorgen dit is volkomen normaal en gemakkelijk te verhelpen met de juiste zorg.

Om je nieuwe vloer in topconditie te houden, raden we aan om de James basisreiniger te gebruiken voor het eerste reinigingsproces. Deze reiniger is speciaal ontwikkeld om de vloer grondig te reinigen zonder het oppervlak te beschadigen. Het verwijdert moeiteloos eventuele residu van de installatie, waardoor je vloer weer straalt als nieuw.

Het gebruik van de James basisreiniger is eenvoudig. Volg simpelweg de instructies op de verpakking voor het beste resultaat. Na deze eerste reiniging zal je PVC vloer niet alleen schoon zijn, maar ook beschermd tegen mogelijke beschadigingen in de toekomst.

james basisreiniger
scratch no more
Vloerbescherming

Krasvrije vloerbescherming voor alle meubels.

Scratch no More ontwikkelt en produceert hoogwaardige stoelpootdoppen en meubelglijders die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Scratch no More heeft complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten meubels ontwikkeld. Wil je geen krassen meer op je vloer? Kies dan voor Scratch no More!

scratchnomorer

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen