Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
xxl-tegels

Groot formaat tegels

Ervaar de wow-factor, met onze indrukwekkende groot formaat tegels die je ruimte direct transformeren.

Ontdek de onmiskenbare trend van dit moment: de XXL-tegels, ook wel bekend als slabs. Deze indrukwekkende groot formaat tegels geven jouw interieur een unieke uitstraling. Bij Pand16 bieden we een uitgebreid assortiment XXL-tegels met verschillende prachtige looks, variërend van realistische marmerlook tot warme houtlook. Zo is er voor iedereen voldoende keuze om de perfecte tegel te vinden.

Uitsluitend 1e keus en A-kwaliteit producten

Geef je ruimte een overweldigende uitstraling.

Naast hun opvallende karakter bieden onze XXL-tegels ook praktische voordelen. Ze zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk, waardoor je meer tijd kunt besteden aan genieten in plaats van schoonmaken. Bovendien hebben de tegeloppervlakken antibacteriële eigenschappen, waardoor een hygiënische omgeving wordt gecreëerd.
Met deze trendsettende tegels kun je jouw interieur transformeren tot een adembenemende ruimte.

xxl-tegels
xxl tegel

Over onze vloertegels

Gespecialiseerd in het plaatsen van xxl tegels.

Onze ervaren vakmensen zijn deskundig in het leggen en plaatsen van extra grote tegels, ook bekend als XXL tegels. Wij leveren vakkundig gelegde vloeren die perfect zijn afgewerkt. Vooral in de badkamer zijn grote tegels erg populair. Het gebruik van dezelfde tegels voor zowel de vloer als de wanden zorgt voor een prachtige, uniforme en rustgevende uitstraling in de badkamer. Als je nieuwsgierig bent, nodigen we je graag uit om langs te komen in onze showroom en je te laten inspireren.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen