Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
neolith-tegels

Neolith tegels

Hoogwaardige keramische platen met een breed scala aan designs.

Neolith tegels zijn heel populair op de markt op dit moment. De leider in XXL-formaten met een zeer geringe dikte. Een compact en robuust resultaat met lange levensduur en geschikt voor oneindig veel toepassingen zowel binnen als buiten. Ruime keuze uit marmers, metalics, houtsoorten en cement designs. Niet voor niets de marktleider in Europa.

Neolith tegels kopen bij Pand16

Laat uw project schitteren met Neolith tegels.

Ontdek de schoonheid en duurzaamheid van Neolith tegels bij Pand16. Als erkende leverancier van Neolith, bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige Neolith tegels voor al uw projecten. Neolith tegels zijn de perfecte combinatie van stijlvol design en technische innovatie. Of u nu op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling of een natuurlijke, organische esthetiek, Neolith tegels bieden een ongeëvenaarde veelzijdigheid in design en kleur.

neolith-zaha-stone
neolith-zaha-stone
neolith-strata-argentum
neolith-amazonico
neolith-abu-dhabi-white
neolith-iron
neolith-zaha-stone
neolith-zaha-stone
neolith-strata-argentum
neolith-amazonico
neolith-abu-dhabi-white
neolith-iron

Plaatformaat

Neolith is te vinden in drie grote formaten van 320 x 120 cm, 360 x 150 cm, 320 x 160 cm en twee nieuwe: 260 x 120 cm en 260 x 150 cm* , de laatste alleen beschikbaar voor projecten, niet in voorraad permanent.

Tegelformaat

Neolith werkt met formaten die opvallen door hun grote formaat. Bestaande uit:  150×150 / 150×75 / 75×75 / 120×120 / 120×60 / 60×60 / en 60×30 cm.

Een keukenblad van Neolith.

Neolith tegels bieden een uitgebreid assortiment aan grote formaten die vaak worden gebruikt als keukenbladen. Dankzij de minimale diktes van deze grotere formaten zijn ze perfect geschikt voor gebruik als keukenblad. Net als de andere Neolith producten zijn ook de keukenbladen gemaakt van hoogwaardig keramiek.
In onze showroom presenteren we een uitgebreide selectie proefmonsters van Neolith die kunnen worden gerealiseerd als keukenbladen. We begrijpen dat u mogelijk meer informatie nodig heeft, daarom staan onze adviseurs klaar om u deskundig advies te geven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

neolith-keukenblad
neolith-keukenblad

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen