Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk

Montinique

Montinique

Montinique

Montinique

Montinique PVC vloeren laten leggen door Pand16.

Bij Pand16 begrijpen we dat je op zoek bent naar hoogwaardige Montinique PVC vloeren die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijl en karakter aan je ruimte toevoegen. Ons toegewijde team is er trots op om je te verwelkomen in onze uitgebreide showroom, waar we een indrukwekkend assortiment Montinique PVC vloeren presenteren.

Meest matte PVC vloer

Kwaliteit Montinique PVC vloeren

Onze naam staat synoniem voor kwaliteit, en ons assortiment Montinique PVC vloeren is daar geen uitzondering op. Of je nu een verbluffende houtlook, een moderne betonuitstraling, of een klassieke tegelpatroon zoekt, we hebben precies wat je nodig hebt om jouw ideeën voor je interieur te realiseren.

Als Pand16 hebben we al vele tevreden klanten geholpen bij het transformeren van hun ruimtes met onze Montinique PVC vloeren. Wij zijn er trots op dat we bekend staan om onze uitstekende klantenservice en kwaliteitsproducten, en we streven ernaar om ook jouw verwachtingen te overtreffen.

Traprenovatie

Dezelfde PVC op de trap als op je vloer?

Bij Pand16 bieden we niet alleen een prachtig assortiment Montinique PVC vloeren voor je vloerbehoeften, maar we zijn ook gespecialiseerd in traprenovaties met Montinique PVC vloeren. Onze deskundige vakmensen kunnen jouw trap transformeren en naadloos integreren met de rest van je vloer, waardoor je niet alleen een stijlvolle en duurzame trap krijgt, maar ook een harmonieuze overgang in je interieur.

Montinique PVC vloer
Montinique PVC

Alles op één adres

Waarom een Montinique PVC vloer bij Pand16 aanschaffen?

In onze showroom beschikken we over een ruim assortiment A-kwaliteit topmerken PVC vloeren in alle soorten en maten.
Daarnaast staan we u bij vanaf het begin bij het uitzoeken van een nieuwe vloer tot en met het uiteindelijk realiseren van de vloer in de woning.
Aangezien het aankopen van een nieuwe vloer niet iets is wat je zomaar even snel doet staan onze adviseurs je graag te woord en geven advies waar nodig.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen

villa rossum

Villa Herpen

Badkamer & PVC visgraat vloer

Particulier

villa rossum

Villa Waalre

PVC visgraat vloeren

Particulier

villa rossum

Ijssalon Sweet N Ice

Wandtegels & Terrazzo PVC vloer

Zakelijk