Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
Kranen

Toiletten

Toiletruimte vernieuwen of simpelweg een nieuw toilet kopen?

Overweegt u een toiletruimte vernieuwing of wilt u een nieuw toilet aanschaffen? Bezoek dan onze showroom, waar wij diverse toiletten laten zien. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te assisteren bij het maken van de juiste keuze. Ontdek ook onze tegelwerkopties voor een complete renovatie. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies en bekijk ons assortiment. Voor toiletten, tegelwerk en meer, heten wij u van harte welkom! Plan vandaag nog uw bezoek.

Complete toiletruimte

Compleet toiletruimte met tegels.

Of u nu op zoek bent naar een toilet, waskom of een complete toiletruimte inclusief tegels. Wij begrijpen dat elke klant unieke voorkeuren heeft. Daarom staan onze deskundige medewerkers klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Of u nu gaat voor een modern en strak design of juist een warme en klassieke uitstraling verkiest, bij Pand16 vindt u alles op één adres.

Laat ons u helpen bij het realiseren van uw ideale toiletruimte. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden.

Toilet
Toilet

A-merken toiletten

Pand16 biedt toiletten van A-merken en zorgen voor vakkundige installatie door ervaren professionals.

Bij ons kunt u niet alleen individuele toiletproducten bekijken, maar ook inspiratie opdoen door volledig ingerichte toiletruimtes te verkennen. Wij streven ernaar om de hoogste kwaliteit te leveren en werken daarom samen met gerenommeerde A-merken op het gebied van toiletten. Onze collectie omvat vooraanstaande merken zoals Villeroy & Boch, Grohe en Geberit. Deze merken staan bekend om hun innovatieve ontwerpen en betrouwbare prestaties.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen

villa rossum

Villa Herpen

Badkamer & PVC visgraat vloer

Particulier

villa rossum

Villa Waalre

PVC visgraat vloeren

Particulier

villa rossum

Ijssalon Sweet N Ice

Wandtegels & Terrazzo PVC vloer

Zakelijk