Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk

Douwes Dekker

Douwes Dekker

Douwes Dekker

Douwes Dekker

Douwes Dekker PVC vloeren kopen bij Pand16.

Bij Pand16 hebben we veel verschillende vloeren om uit te kiezen, en we willen je graag vertellen over de collectie Douwes Dekker PVC vloeren. In onze showroom vind je een uitgebreide selectie uit deze collectie, variërend van planken, visgraat- en betonlookontwerpen tot de schitterende Hongaarse punt. Kom gerust langs om ze persoonlijk te bewonderen en te ervaren voordat je je definitieve keuze maakt.

Onderhoudsvriendelijke vloeren

Douwes Dekker PVC vloeren

Maak kennis met Douwes Dekker's assortiment PVC-vloeren! Elke vloer in deze collectie biedt prachtige decoren met een natuurlijke uitstraling. Hier heb je niet alleen de keuze uit diverse houtachtige decoren, maar ook stijlvolle steendecoren met een betonlook. De 4-zijdige mini-vellingkant zorgt voor een fraai visueel effect, terwijl de slijtlaag van 0,55 mm buitengewoon duurzaam is.

Klinkt al fantastisch, toch? Het wordt zelfs nog beter: de royale planken bevatten wel tot 16 verschillende patronen per decor. Dit zorgt voor een vloer met minder herhaling, wat een uitzonderlijk realistische uitstraling geeft. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er trendy patronen beschikbaar, zoals visgraat- en Hongaarse puntontwerpen. Kortom, dit is een zeer veelzijdige collectie, en dat allemaal met de voordelen van PVC!

PVC Traprenovatie

Maak van je trap een blikvanger in huis

Maak van je huis een mooi geheel en zorg ervoor dat de trap mooi aansluit bij de rest van het huis. Met de PVC trap slabs van Douwes Dekker kan je PVC-vloer doorgelegd worden op de trap. Hiermee sluit je trap perfect aan op de gekozen Douwes Dekker vloer en zorg je voor een mooie basis, passend bij je interieur. Een van onze vertrouwde stoffeerders staat klaar om de traprenovatie voor u uit te voeren, waardoor u in een mum van tijd een trap met een volledig nieuwe uitstraling krijgt.
Kom langs in onze showroom en laat je inspireren.

Douwes Dekker PVC vloer
Douwes Dekker PVC

Alles op één adres

Waarom een Douwes Dekker PVC vloer bij Pand16 aanschaffen?

In onze showroom beschikken we over een ruim assortiment A-kwaliteit topmerken PVC vloeren in alle soorten en maten.
Daarnaast staan we u bij vanaf het begin bij het uitzoeken van een nieuwe vloer tot en met het uiteindelijk realiseren van de vloer in de woning.
Aangezien het aankopen van een nieuwe vloer niet iets is wat je zomaar even snel doet staan onze adviseurs je graag te woord en geven advies waar nodig.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen

villa rossum

Villa Herpen

Badkamer & PVC visgraat vloer

Particulier

villa rossum

Villa Waalre

PVC visgraat vloeren

Particulier

villa rossum

Ijssalon Sweet N Ice

Wandtegels & Terrazzo PVC vloer

Zakelijk