Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
klik-pvc

PVC vloer Rosmalen

Ruim assortiment PVC vloeren van A+ kwaliteit inclusief eigen legservice.

Als eerste biedt Pand16 PVC vloer Rosmalen een ruim assortiment topmerken pvc vloeren met unieke en verschillende looks. Daarnaast kunt u zich in onze showroom laten inspireren waarbij we met persoonlijk advies  samen uw droomvloer kunnen  samenstellen. Bovendien staan voor u klaar vanaf het begin in de showroom tot aan het eindresultaat in uw woning. Dat wil zeggen dat wij ook uw vloer kunnen egaliseren voordat het pvc erop gelijmd word. Zo heeft u alles onder een dak bij Pand16, wel zo fijn.

Topmerken PVC vloeren

Op zoek naar een PVC vloer in omgeving Rosmalen, Den Bosch, Oss, of Berlicum?

Pand16 biedt een ruim assortiment A-kwalieit PVC vloeren van de topmerken uit de vloeren wereld zoals, Ambiant, Belakos en Moduleo. Daarnaast hebben we diverse looks zoals betonlook houtlook en verschillende leg patronen kunnen we elke ruimte een nieuwe uitstraling geven.
Voor ieder wat wils dus.
Bent u op zoek naar een PVC vloer Vught, of andere regio’s zoals Den Bosch, Heeschwijk, of Empel kom gerust langs in onze showroom.
Vele klanten gingen u al voor.

pvc vloer Den Bosch
pvc vloer Den Bosch

PVC vloer Rosmalen leggen

Op zoek naar een PVC vloer die gelegd moet worden in Rosmalen? Pand16 is het adres waar u naar op zoek bent. Ons team is gespecialiseerd in het totaal plaatje van het uitzoeken in de showroom naar de juiste vloer tot en met het aanbrengen van de PVC vloer in uw woning.
Een nieuwe vloer is niet een goedkope aankoop en daarom geven onze adviseurs u graag advies over alle mogelijkheden die we kunnen toepassen om uw woning te voorzien van een strakke nieuwe PVC vloer.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen