Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
klik-pvc

PVC vloer Boxtel

Ruim assortiment PVC vloeren in onze showroom van A+ kwaliteit inclusief eigen legservice.

PVC vloer in Boxtel laten leggen? Pand16 biedt een volledig pakket aan. Met onze jarenlange ervaring en expertise in vloeren kunnen wij uw nieuwe vloer in uw woning realiseren. Bij Pand16 kunt u kiezen uit o.a PVC visgraat, PVC Hongaarse punt en stroken. Of het nu gaat om een enkele ruimte of een volledige woning, Pand16 staat voor u klaar. Een van onze adviseurs bespreekt graag alle mogelijkheden en biedt persoonlijk advies waar nodig

Topmerken PVC vloeren

A+ Kwaliteit PVC vloeren

Pand16 presenteert een uitgebreid assortiment hoogwaardige PVC vloeren van topmerken in de vloerenindustrie, zoals Ambiant, Belakos en Moduleo. Ontdek diverse stijlen, waaronder betonlook, houtlook en verschillende legpatronen waarmee we elke ruimte een vernieuwde uitstraling kunnen geven. Bij Pand16 is er voor elk wat wils. Op zoek naar een PVC vloer in Boxtel of omliggende regio's zoals Den Bosch, Heeschwijk of Empel? Breng gerust een bezoek aan onze showroom, waar vele tevreden klanten u al voorgingen. Ontdek de kwaliteit en diversiteit van onze PVC vloeren voor een stijlvolle transformatie van uw ruimte.

pvc vloer Den Bosch
pvc vloer Den Bosch

PVC vloer laten leggen in Boxtel?

Op zoek naar een PVC vloer die gelegd moet worden in Boxtel? Pand16 is het adres waar u naar op zoek bent. Ons team is gespecialiseerd in het totaal plaatje van het uitzoeken in de showroom naar de juiste vloer tot en met het aanbrengen van de PVC vloer in uw woning.
Een nieuwe vloer is niet een goedkope aankoop en daarom geven onze adviseurs u graag advies over alle mogelijkheden die we kunnen toepassen om uw woning te voorzien van een strakke nieuwe PVC vloer.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen