Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Neolith

Neolith Arabesque

Neolith Arabesque straalt met gedurfde, krachtige kleuren die hun inspiratie vinden in de betoverende patronen van Arabische kunst, met hun ritmische en herhalende vormen. Het vormt een schitterend accent in elke ruimte. De diepe ritmische aderen contrasteren opvallend met de lichte achtergrond, waardoor Arabesque onbetwistbaar een van de meest opvallende modellen binnen de Neolith New Classtone Collection is. Kortom, een werkelijk prachtige keuze. De cyclische patronen van de aderen weerspiegelen de kern van de Arabische kunst, wat resulteert in een oppervlak dat niet alleen de aandacht trekt, maar ook blijft boeien.

Neolith Arabesque
Neolith Arabesque
Neolith Arabesque

Finishes

Ultrasoft, Decor Polished, Silk

Diktes

6mm, 12mm, 20mm

Formaat

Ontdek zelf de schitterende Neolith Arabesque tegels uit onze collectie. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren.

Pand16 staat klaar om u deskundig advies te verlenen over deze Neolith Arabesque tegels. Bovendien kunnen we u een voordelige prijs aanbieden doordat we rechtstreeks leverancier zijn. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom, waar u uitgebreide informatie kunt verkrijgen en alle mogelijkheden kunt bespreken.

Meer looks..