Houtlook tegels

Home/Houtlook tegels

Creëer de gewenste sfeer

Een houten vloer met de voordelen van keramiek

Wanneer u rust wilt creëren in de ruimtes in uw huis, kiest u voor onze houtlook tegels.
Bij Pand16 vindt u het meest uitgebreide assortiment aan houtlook tegels.
Onze tegels zijn zowel in te zetten aan uw wand als op uw vloer.
In onze showroom in Rosmalen staan alle mogelijkheden en tegellooks voor u klaar om geleverd te worden.
Kom langs voor een kop koffie en bespreek samen met onze specialisten ons scherp geprijsde assortiment door.

Over onze houtlook tegels

Onze houtlook wand- en vloertegels zijn gemaakt keramiek en zijn daardoor super duurzaam. In tegelstelling tot een pakket vloer, heeft u met onze houtlook tegels geen last van onderhoud, vetvlekken en slijtage. Hoe fijn is het dat u zich daar bij een verjaardag niet druk om hoeft te maken! Daarnaast is onze tegel met houtlook niet te onderscheiden van een pakket vloer en worden ze altijd snel bij u geleverd.

Hoe zijn deze tegels in te zetten

Onze tegels zijn in verschillende ruimtes in te zetten. Zo kunt u onze tegel bijvoorbeeld inzetten als achterwand in uw keuken, maar ook als vloertegel in uw badkamer. Daarnaast heeft u ook nog keuze in verschillende legmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan een visgraat legmotief voor een klassieke uitstraling of een wildverband voor een natuurlijke look. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze tegel. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van hoe onze houtlook tegels zijn in te zetten.

Houtlook tegel voor in uw badkamer

Het gebruik van een houtlook tegel in uw badkamer creëert een rustgevende sfeer. Door de natuurlijke tinten geeft u uw badkamer de uitstraling waar u van droomt. De tegels zijn ideaal voor het gebruik in de badkamer. Omdat uw badkamer veel tijd vochtig is, bestaat er een kans dat er schimmels en vochtplekken ontstaan op uw muren. Met onze houtlook tegels is dit verleden tijd. Doordat ze geheel vochtafstotend zijn en (vrijwel) geen naad hebben, maakt u uw badkamer in een oogwenk schoon.

houtlook tegels

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Heeft u meer informatie of advies nodig twijfel niet en neem contact met ons op.