Houtlook tegels

Wanneer u rust wilt creëren in de ruimtes in uw huis, kiest u voor onze houtlook tegels. Bij Pand16 vindt u het meest uitgebreide assortiment aan houtlook tegels. Onze houtlook tegels zijn zowel in te zetten aan uw wand als op uw vloer. In onze showroom in Rosmalen staan alle mogelijkheden en tegellooks voor u klaar om geleverd te worden. Kom langs voor een kop koffie en bespreek samen met onze specialisten ons scherp geprijsde assortiment door.

Over onze houtlook tegel

Onze houtlook wand- en vloertegels zijn gemaakt keramiek en zijn daardoor super duurzaam. In tegelstelling tot een pakket vloer, heeft u met onze houtlook tegels geen last van onderhoud, vetvlekken en slijtage. Hoe fijn is het dat u zich daar bij een verjaardag niet druk om hoeft te maken! Daarnaast is onze tegel met houtlook niet te onderscheiden van een pakket vloer en worden ze altijd snel bij u geleverd.

Bekijk tegels

Hoe zijn deze tegels in te zetten?

Onze houtlook tegels zijn in verschillende ruimtes in te zetten. Zo kunt u onze tegel bijvoorbeeld inzetten als achterwand in uw keuken, maar ook als vloertegel in uw badkamer. Daarnaast heeft u ook nog keuze in verschillende legmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan een visgraat legmotief voor een klassieke uitstraling of een wildverband voor een natuurlijke look. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze tegel. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van hoe onze houtlook tegels zijn in te zetten.

Houtlook tegel voor in uw badkamer

Het gebruik van een houtlook tegel in uw badkamer creëert een rustgevende sfeer. Door de natuurlijke tinten geeft u uw badkamer de uitstraling waar u van droomt. De tegels zijn ideaal voor het gebruik in de badkamer. Omdat uw badkamer veel tijd vochtig is, bestaat er een kans dat er schimmels en vochtplekken ontstaan op uw muren. Met onze houtlook tegels is dit verleden tijd. Doordat ze geheel vochtafstotend zijn en (vrijwel) geen naad hebben, maakt u uw badkamer in een oogwenk schoon.

Houtlook tegel voor in uw woonkamer

Ook in uw woonkamer is de houtlook tegel prima in te zetten. Zo valt deze ook in te zetten als wandtegel. Hiermee creëert u een warme uitstraling in uw woonkamer en hoeft u zich niet druk te maken om vieze muren. Wanneer u deze tegel inzet als vloertegel in uw woonkamer geniet u naast een warme uitstraling, ook nog eens van warme voeten. De houtlook tegels voor in de woonkamer zorgen namelijk voor een goede geleiding van de warmte. Hierdoor is uw vloer (met vloerverwarming) binnen 20 minuten warm.

Advies

Bent u van plan om een houtlook tegel in één of meerdere ruimtes in uw huis in te zetten? Kom dan eens langs bij ons om de mogelijkheden te bespreken. Onze adviseurs staan van maandag t/m zondag klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien.

Onze tegels

Heeft u interesse?

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken!