Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
wandtegels-badkamer

PVC vloer Waalwijk

Ruim assortiment kwaliteit PVC vloeren tegen scherpe prijs.

PVC vloer Waalwijk of omgeving nodig? Pand16 biedt u een totaal service en zorgt er voor dat u van u nieuwe vloer kunt gaan genieten. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten pvc vloeren, zoals visgraat hongaarse punt of stroken.
Daarnaast leggen onze vakmannen de PVC vloer in uw woning.

A-kwaliteit

Visgraat PVC vloeren

Visgraat PVC vloeren zijn een trend op dit moment. Door dit legpatroon word het hout design volledig benadrukt. De PVC visgraat word gelijmd op een egale ondergrond. Hiervoor moet de vloer eerst geëgaliseerd worden, dat is het vlak en egaal maken van de vloer doormiddel van egaline.
Wij bieden een totaal concept als u bij ons een vloer uitzoekt zodat onze vakmannen uw vloer kunnen egaliseren en kunnen leggen zo heeft u alles op een adres.

pvc vloer
pvc vloer

Waarom Pand16?

Waarom u bij Pand16 het beste een nieuwe vloer kunt uitzoeken!

-  Complete service
-  Vakmannen met passie voor het werk
-  Secuur
-  Kwaliteit
-  Meedenkend

betonlook toilet wandtegels
betonlook wandtegels

FAQ

Veel gestelde vragen

Kan ik langskomen in de showroom?

Aangezien pand16 een compleet pakket biedt waarbij wij uw gekozen vloer ook daadwerkelijk zelf samen met onze vaste onderaannemers in uw woning leggen is er een kans dat er geen verkoopadviseur aanwezig is in de showroom. Wij zijn dan inmeten, informeren of producten naar de betreffende locatie brengen. Daarom vragen wij u een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken zodat een van onze adviseurs alle tijd voor u heeft om u te helpen en advies te geven bij de aankoop van uw nieuwe vloer of tegels voor bijvoorbeeld de badkamer.

Doen jullie ook het leggen van de vloer?

Jazeker, zodra u bij ons de gewenste PVC vloer heeft gekozen bespreekt u met een van onze adviseurs alle betreffende informatie over de werkzaamheden en planning. Zodra alles geregeld is kan de stoffeerder aan de slag.

Advies op maat

Omdat wij weten dat (bijna) iedereen advies nodig heeft bij het inrichten van de ideale badkamer, een nieuwe vloer of een prachtige tuin heeft Pand16 zes dagen in de week een team met specialisten klaar staan om u van advies te voorzien. Kom langs bij ons in de showroom in Rosmalen en bespreek (onder het genot van een kopje koffie) alle mogelijkheden met één van onze experts.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen

villa rossum

Villa Herpen

Badkamer & PVC visgraat vloer

Particulier

villa rossum

Villa Waalre

PVC visgraat vloeren

Particulier

villa rossum

Ijssalon Sweet N Ice

Wandtegels & Terrazzo PVC vloer

Zakelijk