Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
klik-pvc

PVC vloer Vught

Ruim assortiment PVC vloeren van A+ kwaliteit inclusief eigen legservice.

PVC vloer Vught laten leggen? Pand16 regelt het complete pakket. Met onze jaren ervaring en kennis op het gebied van vloeren kunnen wij uw nieuwe vloer in uw woning realiseren.
U kunt bij ons terecht voor PVC visgraat, PVC hongaarse punt en stroken. Gaat het om een complete woning ook dat is geen probleem voor Pand16.
Een van onze adviseurs bespreekt alle mogelijkheden met u en persoonlijk advies waar nodig.

Topmerken PVC vloeren

A+ Kwaliteit PVC vloeren

Pand16 biedt een ruim assortiment A-kwalieit PVC vloeren van de topmerken uit de vloeren wereld zoals, Ambiant, Belakos en Moduleo. Daarnaast hebben we diverse looks zoals betonlook houtlook en verschillende leg patronen kunnen we elke ruimte een nieuwe uitstraling geven.
Voor ieder wat wils dus.
Bent u op zoek naar een PVC vloer Vught, of andere regio’s zoals Den Bosch, Heeschwijk, of Empel kom gerust langs in onze showroom.
Vele klanten gingen u al voor.

pvc vloer Den Bosch
pvc vloer Den Bosch

PVC vloer Vught leggen

Op zoek naar een PVC vloer die gelegd moet worden in Vught? Pand16 is het adres waar u naar op zoek bent. Ons team is gespecialiseerd in het totaal plaatje van het uitzoeken in de showroom naar de juiste vloer tot en met het aanbrengen van de PVC vloer in uw woning.
Een nieuwe vloer is niet een goedkope aankoop en daarom geven onze adviseurs u graag advies over alle mogelijkheden die we kunnen toepassen om uw woning te voorzien van een strakke nieuwe PVC vloer.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen