Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
pand16 compleet

Pand16 compleet

Één adres voor het realiseren van de grootste sfeermaker van uw woning; de vloer en het tegelwerk.

Van het uitzoeken van uw droomtegel of PVC-vloer tot het leggen van de vloer, betegelen van wanden, trap bekleden, toilet renoveren, installeren van vloerverwarming maar ook het realiseren van badkamer renovatie. Bij Pand16 zorgen we ervoor dat u maar een partij nodig heeft. Met eigen vakmensen zorgen we ervoor dat uw tegelwerk of PVC-vloer als gegoten ligt. Tevens zijn wij gecertificeerd in het leggen van XXL-tegels en het toepassen van de tegel leveling techniek.

wandtegels badkamer
wandtegels badkamer

Alles onder één dak

Het grote voordeel van Pand16 Compleet.

Ons “Alles onder 1 dak-concept” geeft u de rust dat de complete verbouwing van uw badkamer of aanleg van een nieuwe vloer in goede en vertrouwde handen is.

Van het verwijderen van uw oude vloer of badkamer tot het aanbrengen van isolatie, beton, vloerverwarming (infrezen ook mogelijk) en de juiste en door u gekozen afwerklaag. En van hulp bij de keuze voor een keramische tegel of PVC-vloer tot aan het plaatsen van de laatste plint wordt door ons geheel verzorgd.

Onze totaaloplossing geeft u rust. Niet van 5 of 6 verschillende partijen afhankelijk zijn, maar één adres voor uw gewenste nieuwe vloer of badkamer.

wandtegels badkamer
wandtegels badkamer betonlook

Badkamers

Uw partner voor badkamerrenovatie,
compleet en zorgeloos

Pand16 bied u ook een compleet pakket voor u badkamer aan. Hierbij verzorgen wij ook het complete pakket, van het slopen van de oude badkamer tot het plaatsen van de nieuwe kranen tot de plinten. Wij werken hierbij met onze eigen mensen, zij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van badkamers. Zij geven u hierbij ook graag advies over de stappen die u wilt gaan ondernemen. Wij werken enkel met onze eigen mensen zodat het resultaat altijd veel belovend zal zijn. Onze mensen verlaten uw badkamer pas nadat alles correct en goed is geinstalleerd.
Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook!

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen