Vloertegels

Home/Vloertegels

Quality on the floor

Trends & Looks

De één houdt van authentiek de ander houdt van modern en strak. Om invulling te geven op uw smaak, speelt de juiste vloertegel in woonkamer een grote rol. Elk variant heeft zijn voor- en nadelen en de ene tegel past daarom beter in uw beoogde kamer dan de ander. Zo hebben vloertegels in de woonkamer andere eigenschappen nodig dan een vloertegel voor in de badkamer. Onderhoudsvriendelijk en kras- en slijtvaste tegels zijn in onze optiek voor vrijwel elke woonkamer een must. Ons assortiment is hierop afgestemd en daarom maken wij vooral gebruik van keramische vloertegels.
Hieronder kunt u een kleine greep uit ons assortiment bekijken.

Betonlook vloertegels

Soho Collectie

Bits Collectie

Beste Koop

Houtlook vloertegels

Wanneer u rust wilt creëren in de ruimtes in uw huis, kiest u voor onze houtlook tegels. Bij Pand16 vindt u het meest uitgebreide assortiment aan houtlook tegels. Onze houtlook tegels zijn zowel in te zetten aan uw wand als op uw vloer. In onze showroom in Rosmalen staan alle mogelijkheden voor u klaar om geleverd te worden. Kom langs voor een kop koffie en bespreek samen met een van onze adviseurs alle mogelijkheden.
Hieronder een kleine greep uit ons assortiment houtlook tegels.

Onze merken houtlook tegels zijn o.a. Ragno, Marazzi, Emil

Woodtime Collectie

XXL Tegels?

Op zoek naar iets totaal anders?
Misschien zijn de groot formaat tegels iets voor u. Met deze xxl tegels kunt u de achterwand van uw douche met een plaat betegelen, zo heeft u geen voegen en een strakke wand.

Toch PVC?

Bent u nog aan het twijfelen, of misschien toch meer interesse in een PVC vloer? We hebben een ruim assortiment PVC vloeren in onze showroom zodat u zich kan laten inspireren. Uiteraard helpen wij u graag onder het genot van een bakje koffie.

Projecten

Benieuwd naar hoe ons werk eruit ziet? Bekijk onze projecten pagina, daar kunt u het einderesultaat zien van woningen waar we de materialen hebben mogen leveren en het daadwerkelijk leggen van de vloeren.

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.