PVC tegels

Over de PVC tegel

Naast keramische vloer- en wandtegels, vindt u bij Pand16 ook de PVC tegel. Deze tegel is net als de keramische tegel vochtwerend en biedt vele voordelen ten opzichte van een normale vloerbedekking. Eén van de vele voordelen van de pvc tegel is dat ze perfect samengaan met uw vloerverwarming en ze (zoals eerder genoemd) volledig vochtwerend zijn. Dit maakt dat de tegel zowel in te zetten is in vochtige ruimtes, zoals u badkamer, en in andere ruimtes binnenshuis, zoals uw woonkamer. Bij Pand16 hebben we een uitgebreid assortiment aan PVC tegels, die u niet mag missen wanneer u naar nieuwe wand- en vloertegels op zoek bent.

PVC tegels

PVC vloertegel

Ook wanneer u op zoek bent naar een nieuwe tegel voor uw vloer, is onze PVC vloertegel zeker het overwegen waard. Door het sterke materiaal is de PVC tegel prima in te zetten in ruimtes die veel worden gebruikt. U hoeft zich dan ook niet druk te maken om krassen en slijtage, want onze PVC tegels worden beschermt door een laag die ervoor zorgt dat de tegel volledig kras- en slijtvast is. Daarnaast kunt u de PVC vloertegel ook in verschillende legvormen leggen, wat uw interieur een extra dimensie mee kan geven!

Op zoek naar een geschikte tegel voor in de woonkamer? Kijk dan eens naar ons PVC tegel assortiment voor in de woonkamer! Bij Pand16 vindt u verschillende tegels die naast dat ze duurzaam en vloeistofdicht, ook nog eens super mooi zijn. U vindt bij uw tegel groothandel zowel wandtegels als vloertegels in PVC. Kom langs en bekijk de mogelijkheden!

pvc-tegel

PVC tegel keuken

Doordat onze pvc tegels vochtafstotend zijn, zijn ze ideaal te gebruiken in de keuken. In tegenstelling tot andere tegels, heeft de PVC tegel voor in de keuken (vrijwel) geen groeven, waardoor het vuil in uw keuken zich niet kan nestelen. Daarnaast zijn de tegels makkelijk in onderhoud en zijn ze op-en-top hygiënisch.