Over de PVC tegel

Naast keramische vloer- en wandtegels, vindt u bij Pand16 ook de PVC tegel. Deze tegel is net als de keramische tegel vochtwerend en biedt vele voordelen ten opzichte van een normale vloerbedekking. Eén van de vele voordelen van de pvc tegel is dat ze perfect samengaan met uw vloerverwarming en ze (zoals eerder genoemd) volledig vochtwerend zijn. Dit maakt dat de tegel zowel in te zetten is in vochtige ruimtes, zoals u badkamer, en in andere ruimtes binnenshuis, zoals uw woonkamer. Bij Pand16 hebben we een uitgebreid assortiment aan PVC tegels, die u niet mag missen wanneer u naar nieuwe wand- en vloertegels op zoek bent.

PVC wandtegel

Wanneer u uw wand(en) opnieuw gaat betegelen biedt onze PVC wandtegel de ideale oplossing. De wandtegels zijn namelijk eenvoudig te plaatsen en zijn daarnaast ook nog geluiddempend, wat handig kan zijn wanneer uw buren luidruchtig zijn. Doordat uw tegel groothandel vele verschillende PVC wandtegels heeft, kunt u uw interieur ongetwijfeld de sfeer geven die u in gedachte had. In onze showroom in Rosmalen vindt u alle PVC tegels, dus kom eens langs en ervaar zelf de kwaliteit van onze PVC wandtegel.

PVC vloertegel

Ook wanneer u op zoek bent naar een nieuwe tegel voor uw vloer, is onze PVC vloertegel zeker het overwegen waard. Door het sterke materiaal is de PVC tegel prima in te zetten in ruimtes die veel worden gebruikt. U hoeft zich dan ook niet druk te maken om krassen en slijtage, want onze PVC tegels worden beschermt door een laag die ervoor zorgt dat de tegel volledig kras- en slijtvast is. Daarnaast kunt u de PVC vloertegel ook in verschillende legvormen leggen, wat uw interieur een extra dimensie mee kan geven!

PVC tegel woonkamer

Op zoek naar een geschikte tegel voor in de woonkamer? Kijk dan eens naar ons PVC tegel assortiment voor in de woonkamer! Bij Pand16 vindt u verschillende tegels die naast dat ze duurzaam en vloeistofdicht, ook nog eens super mooi zijn. U vindt bij uw tegel groothandel zowel wandtegels als vloertegels in PVC. Kom langs en bekijk de mogelijkheden!

PVC tegel keuken

Doordat onze pvc tegels vochtafstotend zijn, zijn ze ideaal te gebruiken in de keuken. In tegenstelling tot andere tegels, heeft de PVC tegel voor in de keuken (vrijwel) geen groeven, waardoor het vuil in uw keuken zich niet kan nestelen. Daarnaast zijn de tegels makkelijk in onderhoud en zijn ze op-en-top hygiënisch.

PVC tegel badkamer

Onze PVC tegel voor in de badkamer is door zijn vochtafstotend materiaal super in te zetten in de badkamer; geen maandelijks uren schrobben, één doekje over de tegels en uw badkamer ziet er weer uit als nieuw. Doordat de tegels zéér hygiënische zijn, hoeft u zich niet druk te maken om weerplekken en andere groei van micro-organismen, wat in veel badkamer toch een groot probleem is. Door onze PVC tegel voor in de badkamer te plaatsen heeft u geen last van dit alles, voor een hele scherpe prijs!

PVC tegel toilet

Door de PVC tegels ook in uw toilet te plaatsen, creëert u een uitermate hygiënische omgeving. Net als bij de toepassing in de badkamer zijn de tegels geheel vochtafstotend. Een vochtige plek als het toilet kan op den duur het slachtoffer worden van schimmel en ander vuil, maar door de PVC tegel in deze ruimte te plaatsen, zal u hier geen last van hebben.

Onze tegels

Heeft u interesse?

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken!