Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
Badkamer

Badkamer Den Bosch

Complete badkamer samenstellen

Bent u woonachtig in de regio Den Bosch en op zoek naar een schitterende nieuwe badkamer?

Ontdek onze uitgebreide vernieuwde showroom in Rosmalen, waar wij trots een verscheidenheid aan badkamers presenteren. Bij ons kunt u niet alleen de nieuwste trends en stijlen bewonderen, maar ook deskundig advies krijgen. Wij zijn gespecialiseerd in tegelwerken voor badkamers en laten u graag zien hoe wij vakmanschap en kwaliteit combineren. Laat u inspireren door onze complete badkameropstellingen en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen ontspannende badkamer. Bezoek onze showroom en geef uw badkamerdromen vorm!

Showroom

Kom langs in onze showroom en ontdek topmerken sanitair voor uw badkamer.

Bij Pand16 zijn we trots op ons assortiment hoogwaardig sanitair van verschillende gerenommeerde merken. We geloven in het bieden van keuzes aan onze klanten, en daarom werken we samen met een selectie van vooraanstaande merken die bekend staan om hun kwaliteit en innovatie. Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, moderne flair of functionele eenvoud, ontdek de diversiteit van ons sanitairaanbod, samengesteld uit merken zoals Grohe, Hotbath, Detremmerie, en meer. Jouw badkamer verdient het beste, en we brengen het naar je toe met de vertrouwde namen in de industrie.

vrijstaand bad
badkamer
Alles op één adres

Showroom en realisatie

We nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze vernieuwde showroom. Ontdek de nieuwste trends, voel de kwaliteit van ons sanitair en laat u inspireren door de prachtige combinaties die wij voor u hebben samengesteld. Bij ons gaat uw badkamerwens in vervulling, van idee tot realiteit.
Tot ziens in onze showroom, waar stijl en functionaliteit samenkomen voor uw ultieme badkamerervaring!

Door onze jarenlange ervaring in de bouw en verbouw wereld hebben wij ondertussen een groot aantal klanten mogen voorzien van nieuwe vloeren en badkamers.

Onze totaaloplossing geeft u rust. Niet van 5 of 6 verschillende partijen afhankelijk zijn, maar één adres voor uw gewenste nieuwe vloer of badkamer.

showroom
Sanitair

Inspiratie voor je badkamer interieur

Stap binnen in onze showroom en laat ons u leiden door de wereld van badkamerdesign. Bij ons vindt u niet alleen producten, maar ook een toegewijd team dat klaarstaat om u te assisteren bij elke stap van het proces.

* sleep naar gewenste categorie
badmeubels

Badkamer meubels

Wastafel

Wastafel

douches

Douches

kranen

Kranen

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen

villa rossum

Villa Herpen

Badkamer & PVC visgraat vloer

Particulier

villa rossum

Villa Waalre

PVC visgraat vloeren

Particulier

villa rossum

Ijssalon Sweet N Ice

Wandtegels & Terrazzo PVC vloer

Zakelijk