Cottoceramix

Tegel groothandel Oisterwijk

Wanneer u aan het zoeken bent naar A-kwaliteit vloer- en wandtegels voor in het hele huis, heeft uw tegel groothandel in de buurt van Oisterwijk waar u naar zoekt! Ons grote assortiment bevat vele verschillende soorten tegel looks, waarmee u elke gewenste sfeer in uw huis kunt creëren. Door de kwaliteit van onze tegels en de geglazuurde laag, kunt u jarenlang van onze tegels genieten, zonder dat er enige vorm van slijtage optreedt. Wilt u onze tegels zelf ervaren? Kom dan langs uw tegel groothandel in de omgeving van Oisterwijk en maak kennis met onze A-kwaliteit wand- en vloertegels.

Leveren van tegels in Oisterwijk

Bestelt u tegels bij uw tegel groothandel in Oisterwijk, dan geniet u standaard van een snelle levering. We begrijpen dat onze klanten geen maanden willen wachten op de levering van hun vloer- en wandtegels, daarom zorgen wij dat onze klanten hun tegels binnen enkele weken kunnen verwachten. De tegels worden door onze bezorgers aan uw voordeur geleverd en kunnen – wanneer u dit wilt – geplaatst worden door één van onze partners. U kunt onze medewerkers vragen over de mogelijkheden.

Geschikt voor iedere ruimte

De tegels van uw tegel groothandel in de omgeving van Oisterwijk zijn uitermate geschikt voor elke ruimte. Omdat onze tegels voorzien zijn van een geglazuurde laag, zijn ze volledig kras en slijtage vast. Dit maakt dat onze tegels perfect zijn voor in ruimtes die intensief worden gebruikt, zoals uw keuken en woonkamer. na jarenlang gebruik zullen er geen krassen of slijtage op uw vloer- en wandtegels te zien zijn. Daarnaast brengt de geglazuurde laag nog een voordeel met zich mee: de tegels zijn namelijk vochtwerend. Dit is ideaal voor in uw keuken en badkamer. Of u nu op zoek bent naar badkamer tegels, keukentegeltjes of vloertegels voor in de woonkamer, bij Pand16 vindt u de beste tegels voor al iedere ruimtes!

Looks en formaten

Het voordeel van keramische tegels, is dat ze in allerlei looks te verkrijgen zijn. De keramische tegels zijn bijna identiek aan het origineel, alleen heeft u de nadelen van het origineel niet. Bij uw tegel groothandel in de buurt van Oisterwijk vindt u alle soorten looks en tegelformaten die nodig zijn om uw huis een prachtige uitstraling te geven. Denk bijvoorbeeld aan de keramische houtlook tegel. Deze tegel is – in tegenstelling tot een parket vloer – zonder problemen in te zetten met een vloerverwarming én neemt geen vocht op, waardoor er geen vlekken in uw vloertegels komen na een gevallen drankje. Laat u een keer iets vallen? Geen probleem! Doordat onze tegels vochtwerend zijn, maakt u ze eenvoudig schoon met een doek, zonder dat er ook maar één vlek in uw vloer blijft zitten.

Vrijblijvend advies van een specialist

Onze specialisten vertellen u graag meer, over alle soorten tegels die wij aanbieden! Kom daarom voor een vrijblijvend advies, van één van onze specialisten, langs bij uw tegel groothandel in de buurt van Oisterwijk en bespreek samen de mogelijkheden om uw droom interieur werkelijkheid te laten worden.

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.