PVC vloer Waalwijk

Pand16 PVC Vloeren Waalwijk heeft een ruim assortiment aan A-merken PVC vloeren met unieke en verschillende looks. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen en met persoonlijk advies uw droomvloer samenstellen. Wij staan ​​voor u klaar vanaf het begin in de showroom tot het eindresultaat bij u thuis. Dit betekent dat de vloer ook geëgaliseerd kan worden voordat de PVC op de vloer wordt verlijmd. Zo wordt alles mooi onder één dak van Pand16.

Topmerken PVC vloeren

Daarom kom langs bij Pand16 wij bieden een breed scala aan hoogwaardige PVC-vloeren van ’s werelds beste vloermerken. Met verschillende looks, zoals betonlook, houtlook en verschillende legpatronen, kun je elke ruimte een nieuwe look geven. Komt u uit omgeving Waalijk, Tilburg, Empel of Vught kom dan lang is onze showroom en laat je inspireren met onze PVC vloeren.

Wij leggen uw vloer!

Pand16 is het aanspreekpunt van begin tot het daadwerkelijk leggen van uw vloer.
Onze adviseurs staan u bij en geven u persoonlijk advies bij uw aankoop.
Vanaf daar gaan onze vakmannen uw PVC vloer leggen en zorgen dat het superstrak in uw ruimte ligt.
Maak daarom een afspraak met een van onze adviseurs zodat u uw droomvloer kunt bewonderen.
Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in het leggen van tegels in uw woning, daarnaast kunnen wij uw trap ook bekleden met PVC.

PVC vloer Waalwijk leggen

Op zoek naar een PVC vloer Waalwijk of omgeving?
Pand16 heeft wat u nodig heeft, we bieden een uitstekende service van het uitzoeken in de showroom tot het realiseren van uw vloer.
Alles onder één dak.
U komt langs in onze showroom en word geholpen door een van onze adviseurs waarna we samen afspreken wanneer u de vloer nodig heeft zodat we kunnen plannen wanneer onze vakmannen u droomvloer kunnen realiseren.

Rachaël De kroonRachaël De kroon

10:54 18 Jan 22
Super goede service. Zowel bij aankoop als bij het leveren en leggen van de vloeren. Denken mee, zijn heel klantvriendelijk, heel fijn allemaal. Zeker aan te bevelen!

Yvonne HerberYvonne Herber

08:13 18 Jan 22
Zeer tevreden over Pand 16. Goed geholpen met een keus te maken voor de juiste vloer die aan onze wensen voldeed. Ze zijn heel meedenkend en flexibel bij het maken van afspraken. Kunt laagdrempelig met ze overleggen.Super blij met de (pvc)vloeren die nu zijn gelegd in ons hele huis.Pand 16 is zeker een aanrader en staat voor kwaliteit en top service!!

Nicky HendriksNicky Hendriks

20:08 17 Jan 22
Wij zijn heel blij met onze nieuwe vloer. Het is super netjes gelegd. De mannen van pand 16 zijn zeer behulpzaam, meedenkend en fijn in communicatie.

Anja JanssenAnja Janssen

06:51 24 Dec 21
Wij zijn heel tevreden over de PVC-vloer die in ons nieuwe appartement is gelegd. Voor ons was het heel belangrijk dat de vloer zonder hoogteverschil zou aansluiten op de tegelvloer in de badkamer en toilet. Dat is uitstekend gelukt. Pand16 is alle afspraken nagekomen en heeft vakwerk geleverd. Er wordt heel netjes gewerkt. Wij raden dit bedrijf van harte aan.

StanStan

13:23 29 Sep 21
Goed en vriendelijk advies in de showroom, en bovendien zeer kundige tegelzetters. Pand16 heeft mijn tegelvloer geplaatst, en later ook wandtegels in de keuken. Hartstikke tevreden over het resultaat.

js_loader