PVC vloer Rosmalen

Ruim assortiment A-kwaliteit PVC vloeren

PVC vloer Rosmalen

Als eerste biedt Pand16 PVC vloer Rosmalen een ruim assortiment topmerken pvc vloeren met unieke en verschillende looks. Daarnaast kunt u zich in onze showroom laten inspireren waarbij we met persoonlijk advies  samen uw droomvloer kunnen  samenstellen. Bovendien staan voor u klaar vanaf het begin in de showroom tot aan het eindresultaat in uw woning. Dat wil zeggen dat wij ook uw vloer kunnen egaliseren voordat het pvc erop gelijmd word. Zo heeft u alles onder een dak bij Pand16, wel zo fijn.

Op zoek naar PVC in omgeving Rosmalen, Den Bosch, Oss, Berlicum?

Pand16 heeft een ruim assortiment topmerken PVC vloeren met unieke en verschillende looks.
In onze showroom kunt u zich laten inspireren en met persoonlijk advies kunnen wij uw droomvloer samenstellen.

Daarnaast staan we u bij vanaf het begin bij het uitzoeken van een nieuwe vloer tot en met het uiteindelijk realiseren van de vloer in de woning.
Aangezien het aankopen van een nieuwe vloer niet iets is wat je zomaar even snel doet staan onze adviseurs je graag te woord en geven advies waar nodig.

visgraat pvc
visgraat pvc

Ruim assortiment

Wanneer u op zoek bent naar een uitgebreid assortiment aan A-kwaliteit PVC vloeren bent u bij Pand16 aan het juiste adres. Uw tegel groothandel in Rosmalen biedt vele verschillende looks tegen de scherpste prijzen. Wij hebben waar u naar zoekt, dus kijk niet verder en kom langs bij onze showroom. Onze specialisten zorgen samen met u voor een prachtig interieur met behulp van onze PVC vloeren voor in de woonkamer.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem contact met ons op en laat je inspireren in onze showroom.
Verder beschikken we over een ruim assortiment tegels waarbij ook de kwaliteit bovenaan staat.

Wij leggen uw vloer in Rosmalen, Den Bosch, Zaltbommel etc.

Op zoek naar een PVC vloer die gelegd moet worden in Rosmalen?
Pand16 is het adres waar u naar op zoek bent.
Ons team is gespecialiseerd in het totaal plaatje van het uitzoeken in de showroom naar de juiste vloer tot en met het aanbrengen van de PVC vloer in uw woning.
Een nieuwe vloer is niet een goedkope aankoop en daarom geven onze adviseurs u graag advies over alle mogelijkheden die we kunnen toepassen om uw woning te voorzien van een strakke nieuwe PVC vloer.

Benieuwd naar sfeerfoto’s van opgeleverd werk bij klanten die u voor gingen?