hexagon tegels

Wandtegels toilet

Wanneer u op zoek bent naar A-kwaliteit wandtegels voor in het toilet komt u naar Pand16. Als tegel groothandel, kunt u bij ons terecht voor alle soorten en maten wandtegels. Gaat u uw toilet renoveren en wilt u uw toilet een uitstraling geven waarvan iedereen staat te kijken? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Rosmalen tussen vele verschillende wandtegels voor in het toilet!

Onze wandtegels voor in het toilet

Onze wandtegels voor in het toilet zijn niet alleen super scherp geprijsd, maar zijn ook nog een allemaal van A-kwaliteit; zo krijgt u dus echt waar voor uw geld. Onze keramische tegels staan garant voor een hygiënisch toilet. Doordat deze toilet tegels eenvoudig schoon te maken zijn en geen diepe groeven hebben, krijgt u uw toilet zonder enige moeite schoon.

Omdat het toilet vaak als kleine ruimte wordt gezien, weten de specialisten van Pand16 precies hoe ze uw toilet groter kunnen laten ogen door te spelen met kleuren en formaten van de wandtegels. Kom daarom eens langs bij Pand16 om erachter te komen hoe wij dit toe kunnen passen.

Verschillende toilet wandtegels

Waarschijnlijk heeft u een beeld in uw hoofd van de sfeer die u in uw toilet wilt creëren. Omdat wij vele verschillende toilettegels hebben, kunt u er van uitgaan dat u de bij ons de ideale wandtegel vindt. Voor elke stijl hebben wij tal van unieke mogelijkheden klaar liggen, zoals onze retro en vintage wandtegels.

Steenstrips toilet

Steenstrips voor in het toilet zijn momenteel helemaal de trend. De steenstrips worden al veel buiten en in de woonkamer gebruikt, maar zijn daarnaast ook in te zetten in uw toilet. Combineer deze driedimensionale tegels met bijvoorbeeld een betonlook tegel, voor een moderne maar toch natuurlijke uitstraling. Omdat onze steenstrips zijn gemaakt van keramiek, heeft u – in tegenstelling tot natuursteen – geen last van vlekgevoeligheid. Daarnaast zijn onze wandtegel steenstrips voor in het toilet een stuk goedkoper en slijtvaster dan echt natuursteen.

Betonlook tegels toilet

Bent u een echte liefhebber van industrieel en gaat uw hart hier sneller van kloppen? Kom dan eens langs om onze betonlook tegels voor in het toilet te bekijken. Deze wandtegels geven uw toilet een stoere uitstraling en daarnaast zijn de tegels met eenvoud schoon te maken. Door de betonlook tegel te combineren met wit sanitair, creëert u naast de stoere uitstraling ook een heuse luxe uitstraling. Onze betonlook tegels voor in het toilet zijn zowel vierkant te verkrijgen, in 60 x 60, als in rechthoekig formaat.

Advies op maat

Komt u er niet uit en wilt u advies bij het maken van uw keuze uit ons wandtegel? Kom dan eens langs bij ons in Rosmalen. Onze adviseurs voorzien u graag en vrijblijvend van advies om samen uw droom toilet te realiseren met onze A-kwaliteit wandtegels.

Heeft u interesse?

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken!