Home/Wandtegels badkamer

Wandtegels badkamer

De wandtegels in uw badkamer zijn essentieel voor de algehele uitstraling. Het is daarom belangrijk dat u de juiste tegelsoort uitkiest voor in uw badkamer, om deze de juiste uitstraling te geven. Om er zeker van te zijn dat u de juiste wandtegel vindt, heeft Pand16 een uitgebreid assortiment aan tegels voor in de badkamer klaar staan in onze showroom in Rosmalen. Wanneer u wandtegels voor in de badkamer bestelt bij Pand16 geniet u van super snelle levering, A-kwaliteit tegels en de beste service.

Over onze wandtegels

Door het brede assortiment aan wandtegels voor in de badkamer, is het mogelijk om elke gewenste sfeer te creëren. Met onze houtlook creëert u een hele rustige en natuurlijke uitstraling, terwijl onze betonlook tegels uw badkamer juist een hele moderne uitstraling geven. Daarnaast zijn onze badkamertegels verkrijgbaar in bijvoorbeeld 30 x 60 formaat, maar ook in grotere formaten, waardoor we met elk formaat badkamer wel raad weten. Doordat onze wandtegels van keramiek zijn gemaakt, is het schoonmaken van uw badkamer een fluitje van een cent: één doekje erover en uw wandtegels zien er weer uit als nieuw.

Verschillende badkamertegels

Afhankelijk van uw beeld over de perfecte badkamer, kunnen onze experts u adviseren over onze verschillende wandtegels. Houdt u meer van een wat drukker patroon? Of bent u een liefhebber van een egale kleur? Bij Pand16 weten we de juiste badkamertegel voor u te vinden.

Voorbeelden uit ons uiteenlopende assortiment aan wandtegels zijn marmerlook tegels, badkamer tegels met natuursteen look en landelijke tegels. Daarnaast heeft u ook keuze uit verschillende materialen, zoals PVC tegels voor in de badkamer en keramische tegels. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het bij onze tegel groothandel!

Betonlook tegels badkamer

Voor een echt modern en strak uiterlijk, maakt u gebruik van betonlook wandtegels in uw badkamer. Deze wandtegels zijn verkrijgbaar in vele verschillende grijstinten en kunnen ook mooi gecombineerd worden met houtlook tegels. De betonlook tegel heeft helemaal geen onderhoud nodig, is vocht afwerend en is daarom de ideale wandtegel voor uw badkamer.

Advies op maat

Omdat wij weten dat (bijna) iedereen advies nodig heeft bij het inrichten van de ideale badkamer, heeft Pand16 zes dagen in de week een team met specialisten klaar staan om u van advies te voorzien. Kom langs bij ons in de showroom in Rosmalen en bespreek (onder het genot van een kopje koffie) alle mogelijkheden met één van onze experts.

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.