Tegel groothandel Vught

Op zoek naar vloertegels en/of wandtegels voor in uw huis? Bij Pand16 vindt u wat u nodig heeft. Uw tegel groothandel in de omgeving van Vught heeft A-kwaliteit tegels die uw huis een prachtige uitstraling geven. Wanneer u tegels bestelt bij Pand16 kunt u ervan op aan dat de tegels snel bij u thuis worden geleverd en u altijd de scherpste prijs krijgt. Komt u er niet uit? Ons team staat 6 dagen in de week klaar om van advies te voorzien in de buurt van Vught.

Leveren van de tegels

Bij uw tegel groothandel in de omgeving van Vught geniet u altijd van een snelle levering. In de meeste gevallen liggen de tegels bij ons op voorraad en worden ze binnen enkele dagen bij u geleverd. Wanneer u wilt dat de tegels direct worden geleverd (bijvoorbeeld bij spoed), is dit bij uw tegelhandel in Vught altijd bespreekbaar.

Geschikt voor iedere ruimte

Voor elke ruimte hebben wij een breed scala aan vloer- en wandtegels voor u klaar liggen. Onze keramische tegels zijn echt in elke ruimte te gebruiken. Door de sterke aard van onze tegels zullen krassen en slijtage geen kans maken. Hoe fijn is het dat u zich na een feestje niet druk hoeft te maken om krassen en het vuil – door de geglazuurde laag – eenvoudig weg kunt halen van uw vloer.
Ook onze wandtegels zijn bestand tegen vocht en vuil. Vooral in de keuken kan dit erg handig zijn, omdat resten van eten nog wel eens sporten achterlaten. Door onze keramische tegels is dit eenvoudig schoon te maken. Daarnaast zijn de wandtegels van uw tegel groothandel in de omgeving van Vught eenvoudig te plaatsen en zien er door de afgezaagde randen super strak uit!

Looks en formaten

Bij uw tegel groothandel in de buurt van Vught heeft u keuze uit meerdere soorten looks en verschillende formaten. Neem bijvoorbeeld onze betonlook tegels: perfect in te zetten in een industrieel interieur en goed te combineren met verschillende 20 x 20 tegels. Een ander voorbeeld van een trend uit ons assortiment zijn steenstrips. Steenstrips zijn mooi te combineren met zowel beton als houtlook tegels en geven – door hun driedimensionale uiterlijk – een unieke uitstraling aan uw ruimte.

Of u uw (kleine) toilet wilt betegelen of invulling wilt geven aan uw woonkamer, bij Pand 16 zorgen we door onze A-kwaliteit tegels voor een unieke betegeling die u nergens anders zult vinden.

Advies in de buurt van Vught?

Woont u in de buurt van Vught en bent u op zoek naar een tegel groothandel die u kan voorzien van alle soorten en formaten tegels? Dan bent u bij Pand16 aan het juiste adres. Uw tegel groothandel in Vught voorziet u van advies wanneer u het nodig heeft en zorgt samen met u voor een unieke betegeling.

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.